Sledujte nás

Anglicko

EPL: Zložia Gunners včeličkárov?

Keď hrajú proti sebe dva malé kluby, najviac trpí tráva. Dnes jej to za lamanč ale určite nehrozí.

Martin Odegaard, Arsenal
Foto: SITA/AP Photo/Jon Super

Keď hrajú proti sebe dva malé kluby, najviac trpí tráva. Dnes jej to za lamanč ale určite nehrozí. Vitajte v ďalšom premierligotaní, priatelia.

West Ham – Chelsea

Kladivá konečne pochopili, že 17. miesto v tabuľke famóznych je horšie ako thajská masáž od tety Belousovej, pri spazme Modrých z opačnej strany Londýna to dnes na klasicky zabublinkovanom domácom stánku Hammers vyzerá na exhibičnú remízku. Pri 3,17.

Arsenal – Brentford

Hbitá šťuka rybníka topflight z Brentfordu skončí na Artetovom trojháku už do polčasu. Bo Arsenalu vezme titul už iba podobný finančný kiks, akým sa blysli borci z Etihadu. Gunners zložia včeličkárov pri 1,4.

Man City – Aston Villa

Nik nemiluje prihrávky viac ako Pepe, dojebabrávať sa s pukom vo vlastnom obrannom pásme rovno pred Edersonom, ktorý aj tak nič nechytí, mi však pripomína japonskú suppuku. Najprv si rozpáreš črevá a potom s odrezanou hlavou ideš vyhrať ligu. V predošlom dueli nebolo Kanea 15 minút ani vidieť, potom z neho Rodriho hyperkiks poľahky urobil gólového rekordéra. A poslal Skyblues do kytek. Na Eastlands je bordel ako u Mižigarovcov pred voľbami v Žehre, nestávkujte.

Madona vystrašila aj plastických chirurgov Mikiho Rourka a s novým hitom Like a surgeon ide na ďalšiu Grammy. To keby že vás omrzel futbal.

Dopremierligotania, kamaráti.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko