Sledujte nás

Anglicko

Quo vadis, Man City?

Som čistokrvne klonovaný guardiolista a to, čo sa deje v Man City, ma úprimne mrzí…

We are City - autobus
Foto: SITA/AP Photo/Dave Thompson, File

Som čistokrvne klonovaný guardiolista a to, čo sa deje v Man City, ma úprimne mrzí. Obvinenia z finančných kolapsov managementu Skyblues majú stopercentne tvrdý základ, nik by v krajine Wilka Dobyvateľa nevyšiel na svetlo sveta s podobnou kauzou len tak naslepo. Je preto úplne isté, že City bude čoskoro potrestané.

Otázkou ostáva, aký trest to bude a či aj taký Aguero, Dzeko alebo Silva majú pykať za špinavé machinácie špekulantov tohto sveta. Pepe je férový chlap, presne ako Klopp, Potter či kopa ostatných. Jeho životnou filozofiou je robiť to, v čo verí, v preklade rozdávať svetu radosť z loptového umenia svojich zverencov. Zdobiť život hrou. Ako potrestať niekoho, kto pracuje naplno a verí, že jeho šéfstvo hrá fér? Vezmeme mu trofeje? Body v tabuľke? Degradujeme ho o ligu nižšie? Čo je to najspravodlivejšie?

Zákonom nech je učinené zadosť, Pepe svoj ortieľ určite prijme. Nech je akýkoľvek. Ťažko ale bude španielskemu velikánovi uprieť vieru vo vlastnú prácu a podiel, ktorým obohatil hru hier.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko