Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 7. marec 2023

Vítame kolektív pri odvetnom ligomajstrovom Spoza piva. A vypočujte si novú epizódu podcastu.

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 7. marec 2023
Foto: Canva, Facebook / Champions League

Ževraj mi Peder necháva úvod. To je najlepšie ty kks, nechať iných naj robia tvoju robotu. Srandujem a vítam kolektív pri odvetnom ligomajstrovom Spoza pivka. A vypočujte si novú epizódu podcastu.

Benfica – Club Bruggy

Peťo: Štvrtkový zápas v utorok večer. Alebo zápas Európskej ligy v programe Ligy majstrov. Musel som si pozrieť výsledok prvého zápasu, pretože som netušil ako dopadol. To vskutku reálne vypovedá o tom, aký podstatný zápas to je a ako vysoko v rebríčku futbalových priorít sa nachádza. Nieže by tento rebríček za niečo stál, no tento zápas sa do neho ani nedostal. Ale kto vie, možno sa objaví nový Charles Darwin Nunéz alebo Enzo Ferrari Fernandéz, ktorí budú v lete stáť 150 mega, lebo Benfica vie ako sa robí biznis. Dúfať, že na Štadióne svetla bude na programe nejaká dráma je asi tak scestné, ako čakať že Bruno Ciber… teda Fernandez z United už prestal plakať, rozhadzovať rukami a kriviť gambu jak dvojročné dzecko keď mu vezmete lízanku. Takže aj dnes 2:0 a vypíname svetlá, šetríme do pi tu.

Timo: Kým sa dočudujem, že Peťo vôbec písal k takej šmecarine viac jak vetu, isto za ten čas vznikne na Slovensku nejaká nová politická strana. Nepoznam nikeho, kto by si užil tento duel s pocitom, že nič v živote neurobil zle. Ultra golden tip pre tipérov: Neviem kto vyhrá, ale jeden postúpi. Autogramy až na letisku.

Chelsea – Borussia Dortmund

Peťo: Ťažšie, ako byť fanúšikom Chelsea v tejto dobe, je len byť fanúšikom modrých demokratov alebo modrej koalície alebo… veď to ono čo sa zgrupuje na slovenskej politickej scéne horšie jak posledné drobné v nonstopke na hlavaku v Brne. No treba uznať, modraky sa rozstrieľali a tých 600 mega za rok sa konečne vyplatilo, rozdrbali cez víkend doma v suchom tričku Leeds rozdielom dvoch tried 1:0. Aspoň dorovnali počet gólov v Anglicku v tomto roku. Teda góly Realu Madrid v Anglicku. Posily sa šetrili na odvetu Ligy majstrov. Takže 2:0? Neznam. Skorej 1:0 a do predĺženia. Som optimista, verím a dúfam. A možno začnem skladať modrých aj ja. Jak šéf pelotónu Miki.

Timo: Myslím, že aj napriek brrrr strašnej forme a hernému displayu Chelsea to nie je stále najrozdelenejšia skupiny ľudí pod modrým logom, parada Miki, na toto by ce bulo. Avšak vsadím tlakomer a dva dni dovolenky na to, že modrá ekipa okolo ukrajinského Malfoya a Žoaa Félixa dnes neutne. Rozumej nepustí. Rozumej postúpi. Ale bude to dobrý match.

Bayern – Paríž Saint-Germain

Peťo: To, čo všetci očakávali, to sa stalo aj realitou. Neymar je zranený a vynechá odvetu presne v čase karnevalu a sestriných narodenín. Akurát, že túto sezonu už dočutal do balónu, vole. Timkovi som to prial, aby videl všetky hviezdy parížskeho šalátu na pažiti Allianz arény, ale škoda. Kylian má fest reči, že góly šetril do odvety. Aby to neskončilo 3:1 a ten banán za Paríž nedal Messi. A znaš co, i tak budze. 3:1 Bayern, Bayern, Müller a Messi. Viac textu o tomto zápase nájde v Timovej časti o jeho srdcových záležitostiach.

Timo: Zajtra je sviatok, sviatok futbalu, radosti a eufórie, drahí veriaci. Sledujte stories Spoza piva, tam budze obsahu vecej jak keď Spirit recenzuje CBD alebo odpovedá na otázky o vesmíre dzecom, čo poznaju planéty asi jak gluptak Babiš. Futbal bude unikátny, nabitý energiou a šancami, lebo Paríž musí a Bayern chce, teda dúfam. Kukajce pozorne, možno zakývam do kamery.

Tottenham – AC Miláno

Peťo: Sliepky sa minulý týždeň šetrili v pohári proti Sheffieldu na ligu, aby tam cez víkend prehrali s Wolves. Conte vyhral cenu pre manažéra mesiaca, hoci na lavičke bol len v jednom zápase. A Tottenham čaká na trofej už 15 rokov. Teda samozrejme, Audi cup. A potom tu je AC, ktoré po 10 rokoch (asi, opravte ma niekto ak trepem bludy) prešlo do semifinále LM, v lige už žmúri, aby dovidelo na Neapol, no zároveň vyhrali so Sliepkami v prvom zápase. Dá teda šušľavý Harry dva góly a pošle operencov ďalej? Asi hej, lebo ak ich nedá on, tak nikto. Takže buď 2:0 alebo 0:0.

Timo: Anglické kluby vraj často neprehra… šak to je jedno. Bailando z Mailando si vezie na budúci Kohútoring skalp jedna k nule, čo je v LM platné asi jak Dzurindove výhorky, prečo založil stranu a o tydzeň odišiel z politiky. Pripravte si prsty, budú sa trhať tikety. Harry Kane v 90+ vyrovná. Tak bude.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal