Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov: Bayern – PSG (2:0), Post coitum

Bayern je tak dobrý, že by ho mohla trénovať aj moja sestra. Tú síce nemám, čo ale nič nemení na fakte, že ligu šampiónov vyhrá Bavor.

Bayern - PSG 2:0, osemfinále Ligy majstrov 2023
Foto: Twitter / UEFA Champions League

Bayern je tak dobrý, že by ho mohla trénovať aj moja sestra. Tú síce nemám, čo ale nič nemení na fakte, že ligu šampiónov vyhrá Bavor.

Prehrať domáci zápas pri takto gigantickej dvojici sa ukázalo kruciálne, po tom, čo Bayern prežil fatálku Sommera pri 0:0 bolo jasné, že parížan musí s blížiacim sa koncom duelu urvať uzdu vpredu. A to už i inak trapko večera Nagelsman vedel, že na pľac potrebuje manekýna Gnabryho a ex cityzena Saneho, aby rýchli snajpri odstrelili eifeLOVEke poslednú šrubu z podstavca.

Ospevovaný Muller dvakrát a o dve hlavy prehral hlavičkový súboj s Ramosom, v preklade Bayern prežil dve gólové tutovice. Časy Robbena a Riberyho sú tatam, povedal by som, že Muller to pochopil už včera.

Daviesa si do obrany dovolí iba Bayern, génius Musialu  by dokázal postaviť na nohy aj slovenský parlament. A aj na Gorecku sa čochvíľa nájde väčší pes. A nedá mi otázka pre devilofilov. Dostal by sa Bruno do základu Bayernu? Okejokej, šak som len srandoval.

A klobúčik pred Čupomotingom. Pri 0:0 mať loptu na nohe v útoku a kopnúť ju do autu lebo vieš, že si fauloval a súper leží na tráve, toť futbalové gentlemanstvo.

Vďaka za zážitok, páni.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal