Sledujte nás

Futbal

Tri vety po troch pivách: Liga majstrov, odvety osemfinále

V novej rubrike Tri vety po troch pivách sú tu naši chlapci s hodnotením tohtotýždňových odviet Ligy majstrov.

Odvety Liga majstrov, časť prvá
Foto: Twitter / UEFA Champions League

Benfica – Bruggy

Timo: Brat Matej (rodinné označenie, nie cirkevené) mi povedal, že vsaď si za 5 eur čo chceš. Okej, v tomto zápase padne max 1 gól. Ale viete akú sú moje tipy, že dakedy radšej s paľicu po hlave. Benf vyhrali 5:1, pričom Brugáči dali na konci taký gól, že Pellemi sa až jamky zaplnili. Tiež len dočasu.

Peťo: Béčkový zápas dvoch béčiek. Všetko dobre Benfica, ale šak to boli Bruggy, takého súpera v osemfinále dostaneš raz za… dostaneš raz. Timove tipy sú asi také jak moje jedno pivo. Alebo každého jedno pivo. Ešte že sme mu dovolili mudrovať v podcaste, aby sme ostatní nevyzerali jak Spoza paľenky. Alebo jak Bruggy v utorok večer.

Samo: Chvíľu sa budem tváriť, že som tomuto zápasu venoval nejakú pozornosť… alebo vlastne ako by povedal Magian „ani nie“. Timo a Peťo to dali na 3+ vety, čiže ja nemusím.

Chelsea – Borussia Dortmund

Timo: Dortmund nemá mentalitu na podobné zápasy, hovoril som niekoľko dní pred zápasom. Lebo hrať tak jalovo proti tak jalovej Chelsea, to chce špeciálnu dávku strachu. Ale jak hovorí Stew, načo ti je strach, keď nemáš odvahu. Chelsea sa prešupla ďalej, no nevidím to na výraznejší úspech, určite nie vtedy, keď bude obrana odkopávať každú loptu jak dezoláti rozumné argumenty o vojny.

Peťo: Myslel som si, že najväčší blud zápasu bude Cucurella v stoperskej trojke. Alebo v hocjakej trojke. Potom po zápase zadzigal Havertz, že idú vyhrať LM bo už iba tam majú o čo hrať. Ja by som povedal, že niektorí by mohli hrať o budúcnosť ale ok. Ale Sterlingov šmecarsky gól po kľučke prašivého psa, keď zľuftoval loptu… kokos to jak ja štvrtok večer na umelke keď „trénujem volej“.

Samo: Dortmund bol v tomto zápase pre mňa ale že jednoznačným favoritom na výhru a teda aj postup, to sa ale zmenilo hneď po úvodnom výkope. Na trávnik nenastúpil ten tím, ktorý vyhral v posledných 11 zápasoch a ktorý v tomto roku neinkasoval nikdy viac ako 2-krát. Opravte ma, ak sa mýlim. Každopádne obe tieto štatistiky už môžeme hodiť za hlavu.

Tottenham – AC Miláno

Timo: Uber Parížanom pol miliardy z rozpočtu a Messiho zo šatne a vyjde ti Tottenham. A talianske šťastie, čo nepozná hranice rovnako, ako moja láska k pizza quattro stagioni. Grazie a vidíme sa. Inak keď acečko bolo medzi najlepšou osmičkou Ligy majstrov, vlasy hráčov boli dlhé, kraťasky kratšie a peniažkov podstatne menej. Nová doba.

Peťo: Keby som chcel niekedy niekoho vytrestať za 7 gramov trávy vo vrecku, tak mu nariadim doživotné fandenie Sliepkam. Ričarlison sa sťažuje, že Conte ho nestavia a že celá sezóna je na hovno. Ja keby som mal Ričarlisona v mančafte, tiež by som ho nestaval. Takže za mňa smart choice. A tomu bludarovi by som venoval aj poslednú myšlienku: kamo, je to Tottenham, oni to dokážu dodzigať aj bez teba.

Samo: V utorok nikto nepozeral Benfica Bruggy, v stredu len málokto zapol Tottenham s Milánom. A veď aj na čo by. Londýnčania budú bez trofeje aj tento rok, ale veď na to sme si už tak nejak zvykli. Teraz sa už môžu naplno sústrediť na letný Audi cup.

Bayern Mníchov – PSG

Timo: Išiel som na ten zápas s dvomi tajnými prosbami: nech vidzím Messiho a Mbappého v prime útokoch, ale zas nech Bayern postúpi. Jedno sa mi splnilo a odstupom času som rád, že to je práve to. Paríž nehybný až šmišny v pomere k tomu, o čo im v tomto zápase išlo. Ale viac už čoskoro v mojom zážitku z kategórie životných.

Peťo: Zápas zápasov. Jak pre koho. Nemáš Neymara, ale za to Mbappeho v Upamecanovej kešeni, Messiho užívajúceho si titul majstra svetla a šmecarsku úroveň francúzskej ligy a k tomu tragickú obranu. A zálohu, ktorú by som radšej nepostavil. Kylian, nechcel si ísť do Madridu, lebo že vyhráš LM v Paríži. Tento rok. S Messim, Neymarom a tak dále a tak dále. Slovami legendy Ivana Niňaja: Dá sa povedať, ako veľmi?

Samo: Nikdy sa nepýtaj ženy na jej vek, muža na jeho výplatu a PSG na Ligu majstrov. Ako som už povedal v niektorej z epizód podcastu, keď Paríž získa ušatú trofej, umrie futbal. A som rád, že tento rok to nebude.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal