Sledujte nás

Anglicko

EPL: Titul si nezasluhuješ, titul vyhrávaš

Titul si nezasluhuješ, titul vyhrávaš. V prípade Arsenalu platí aj aj. Aj keď to v Európe Arteta zjavne vypustil. Vitaj znova za lamanč, kamarát.

Arsenal, Premier League
Foto: Twitter / Premier League

Titul si nezasluhuješ, titul vyhrávaš. V prípade Arsenalu platí aj aj. Aj keď to v Európe Arteta zjavne vypustil. Vitaj znova za lamanč, kamarát.

Southampton – Tottenham

Na slnečnom juhu Albionu to vyzerá už len na bolestný ruženec a litánie k sv.Mary, koráb Saints premenený na ponorku sa nie a nie vynoriť z dna tabuľky. Londýnska letka stále bez Llorisa v bráne pripravená vypustiť na trávu ofučaného Richarlisona. Trefa Kanea povinný klik za desinu. Ak pri 4,6 versus 1,8 operenci pustia všetky body, Conte môže ísť spokojne strihať jarné stromky. 

Wolves – Leeds

Najštýlovejšie trenky v lige nosí domáca žltá, či táto postačí na to, aby vlk zožral páva rozhoduj pri 2,3 versus 3,4. Časy Bielsu sú tatam, Leeds so svojou hernou dynamikou by mi v prípade svojho stále možného vypadnutia z ligy chýbal určite najviac. Neprehra Peacocks.

Chelsea – Everton

Byť chudobný je romantické iba v knihách, a práve na SW6 London sa podobné od čias lorda Byrona zásadne nečítajú. Cukríkarom z Goodison Parku velí Sean Dyche, pozor na názor, že Toffees sú fackovacie tutovky na tikete. 1,5 versus 8 tomu každopádne nasvedčuje

Arsenal – Crystal Palace

Crystal sa na Emirates zakope ako naposledy proti City, v bitke o Temžu mu ale nedáva šance ani Anna Belousová v najnovšom statuse o boľšej rasíi. Kurzových 1,3 versus 13,5 velí počkať do prípadného polčasu 0:0 a potom biť na… ktorékoľvek delo.

S pozdravom ako si userieš tak budeš spať ti prajem šťastnú tipovaciu ruku a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko