Sledujte nás

Anglicko

EPL: Nič neunudí viac ako repre pauza

Nič neunudí viac ako repre pauza. Aj keby Sokoly porazili Brazíliu a v ich trénerskom kresle sedela Tabak namiesto Casorlu.

Lius Diaz Liverpool

Nič neunudí viac ako repre pauza. Aj keby Sokoly porazili Brazíliu a v ich trénerskom kresle sedela Tabak namiesto Casorlu. Volá konečne a znova lamanč. Vitaj, kamarát.

Man City – Liverpool

Tulipány Ake versus Virgil a kamarát nekamarát, na Etihade kopú ťažké váhy a o veľa. Reds od Mersey mali o tomto čase v minulej sezóne o 30 bodov v tabuľke viac ako dnes, prehrami ošľahaný tipér ale vie o nudnej šablóne domácich a živelnej útočnej riave Kloppa. Mám ciťák, že Pepeho blues, hoc podvedome, no dávno prijali fakt, že pri danej konštelácii hviezd už nemajú na titul nárok. Neprehra Liverpool. Spoko desina na červenú.

Arsenal – Leeds

Pávy sú už v autobuse 2:0 dole, ak to na niekoho Arteta vie, potom na klonovaných ofenzivistov s rozpáranou obranou. Rest in pieces, Peacocks.

Chelsea – Aston Villa

Blues zo SW6 London sa pomaly pochybujú vpred, podľa toho zvažuj víkendové vklady. Felix je technik, fyzický impakt Premier League je ale naň priveľa. Pripomína mi nášho Rewaya. Dlho nič, ledva korčuľuješ, kazíš puky… a potom bum. Expert tvrdí euro na Pottera, ja radšej ušetrím centy na Bayern, keď bude sekať v čempionslíg guardiolovcov na kusy. Fňu.

Newcastle – Man United

Bombofka na nedeľu, kardiaci dajte polku Rohypnolu a prestanete sa nudiť zo sna. Vyšívaná remízka môže spoko skončiť 4:1 aj naopak. Nestávkuj, vychutnávaj góly na oboch stranách. Lebo budú.

Vieš, prečo anglická sliepka kotkodáka? Lebo bi kokokokóóóss… Vždy s rozumom a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko