Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pôjde do kytek aj Jurgen?

Vieš ako sa volá had srandista? Hahad. Ak nie si na slovné hračky, poď na chvíľu za lamanč, kamarát. A vitaj pri ďalšej rýchlovke.

Jurgen Klopp, Liverpool

Vieš ako sa volá had srandista? Hahad. Ak nie si na slovné hračky, poď na chvíľu za lamanč, kamarát. A vitaj pri ďalšej rýchlovke.

Chelsea – Liverpool

Ani Marcel Merčiak nepamätá, kedy boli oba veľkokluby v takej hernej dyspepsii naraz, spolu aj dohromady, zlé jazyky každopádne tvrdia, že ak v utorok večer červená od Mersey pustí na SW6 London riedke perie, pôjde do kytek aj Jurgen. A to by sme mnohí určite nechceli. Útok je o talente a kreativite, obrana o disciplíne a organizácii, keď sledujem takého TAA a spomeniem si, ako svojho času okabátil celú Barcelonu, pýtam sa, či je za jeho hernou dezintegráciou frajerka, dredy, alebo pretlak médií. V Liverpoole by dnes nezahral ani Lennon s Mekartnym, pokiaľ veríš, že na Stamforde je to inak, čekni štatistiky takého Mudryka.

Pri 2,5 versus 2,8 to na aprílovej Temži vyzerá na 1:1 alebo 2:2, ak túžiš vsádzať srdcom, my guardiolovci vravíme GO!

Leeds – Nottingham

Kde sa objaví Leeds, tam sa sypú góly a chutí pivo, na Elland Road kopú pávy do „prázdnej šunky“ pri 1,8 versus 4,6. Zápas z kategórie darwinovských survival of the fittest tipnem na 3:3.

S pozdravom, že v živote je dôležité uviesť veci na hravú mieru sa s tebou nateraz lúčim, pri stávkach vždy s rozumom a dočítania možno už zajtra. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko