Sledujte nás

Anglicko

EPL: Straky zobú silné zrno

Viete čo sa narodí ondatre, keď sa vydá za koňa? Koňdatra. Ak ešte stále nie si na blbé vtipy, poď na chvíľu znova za kanál, kamarát.

Viete čo sa narodí ondatre, keď sa vydá za koňa? Koňdatra. Ak ešte stále nie si na blbé vtipy, poď na chvíľu znova za kanál, kamarát.

Man United – Everton

Breaking news. United sa budeme venovať, keď Heg Tan škrtne zo zostavy Bruna.

Brentford – Newcastle

Už som videl veľa driblérov, svätý Maximin je ale najdrzejší svetový unikát herca, rýchlika a šoumena v jednom. Straky zobú silné zrno, forček, bekček, naspýdovaná technika, laik sa čuduje, odborník žasne. Domácim včelám dnes pri 3,6 versus 2,1 niekto komplet vykradne úle.

Fulham – West Ham

V Londýne je každý iný, aj preto vie každý niekam zapadnúť. Časy, kedy bol chalupár z Fulhamu prevažne spodnou futbalovou kastou a bohatší kladivár z východu metropoly tou noblesnejšou, sú tatam. 12-bodový rozdiel medzi desiatym a pätnástym tímom tabuľky neprezrádza až tak veľa ako fakt, že všeobecne ubolený West Ham zatiaľ nazbieral presne toľko bodov ako nateraz vypadávajúci Bournemouth. Fulham ide exhibičnú modernu, na Craven Cottage ťažko predpokladať, že by mu čo i mierne favorizovaný hosť rozbil pri 2,9 versus 2,7 šindle.

Tottenham – Brighton

Brighton za mňa šťuka sezóny, furt sa pýtam, či ten Potter neľutuje odchod z južného pobrežia od malých ale dobrých k veľkým ale pľantajúcim sa. Pokiaľ si teda rozumieme, bo teraz je to aj tak už jedno. Keby sa mojej rodine vyhrážali smrťou, zdupkám aj sám. V superhustej bitke o prvú štvorku vraj Spurs neprehrajú, ale môžu, Brighton nevyhrá, aj keď veľmi chce. Vyberaj pri 2,6 versus 2,7.

Southampton – Man City

Posledný proti ofiko majstrovi zeme Wilka Dobyvateľa, hedlajny sypú One Pepe šou, oh, boy, 13 versus 1,2? Place your bets, v garáži zaparkuješ miliónovú vlečku. Ak ale vieš, čo robí zdochýnajúci kôň najviac, pozor radšej na tutovky. Pri 1:0 by som ale LIVE na City tisícku položil. Ak mi požičiaš.

Liverpool – Arsenal

Spazmus, sepsa, či agónia, ak má ešte niekto šancu pribrzdiť Artetu v ceste k svätému futbalovému grálu za Doverom, potom je to Klopp. Povedz fantázia, ak to však niekto vie najlepšie, potom práve Arteta. I kurzy 2,8 versus 2,4 si o tom myslia svoje.

Konské vtipy môžem nabudúce vymeniť za Bruna, ak si to tu dal až do koňca, čítame sa aj nabudúce a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko