Sledujte nás

Futbal

Real Madrid – Man City: Taký kurz na Merengues doma sa nevidí každý deň

Ligomajstrová bitka dvoch v súčasnosti najsilnejších klubov sveta núka všetko. Aj s depehá.

Ancelotti vs. Guardiola, Liga majstrov
Foto: Twitter / UEFA Champions League

Vo futbale potrebuješ kvalitu a výsledky. Výsledky bez kvality sú nuda, kvalita bez výsledkov nemá zmysel. Ligomajstrová bitka dvoch v súčasnosti najsilnejších klubov sveta však núka všetko. Aj s depehá. Vitaj na Bernabeu, kamarát.

Cityzens kráľov z Madridu neporazia, oni ich rovno sfúknu, vraví Wayne Rooney. Neviem, či narážal na utorok večer alebo bohorovno tipoval na dvojzápas, každopádne borec zabudol nato, že na futbalovej zemeguli neexistuje v detailoch letálnejšie mužstvo ako je Biely balet. A nik si to veru nepamätá lepšie, ako práve Angličania, prípadne teda chlapci z Etihadu. 

Pusinky La Ligu vypustili už pred mesiacom, o to jedovatejšiu kyselinu miešajú v lige, ktorá im priam osudovo praje. Camavinga, Modric, Kroos, Benzema či Vinicius budú strojovo exaktní, Pepe cíti šance penetrovať baleťácku obranu cez Rudigera. Kto si pamätá, ako čierny dlháň nadobro zdemoloval naposledy Bruyna verí, že karma bude tentokrát na modrej strane. A čo ukáže v Madride Haaland, to už teraz šponuje zvedavosť aj nezainteresovaného fandu na bod zlomu.

Bayern som naposledy precenil, City podcenil. Kurz 3 na Merengés doma na Bernabeu, to sa ale nevidí každý deň. Určite za desať. Aj keď srdce bije pre Pepa. Pome seté!

Zážitoček, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal