Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva: Športuj každý deň aspoň 5 minút, deň piaty

Naša júlová letná výzva pokračuje dňom číslo päť. Pridáte sa k nám v nasledujúcich dňoch aj vy? Stačí športovať aspoň 5 minút denne.

Letná výzva 2023 - Športuj každý deň aspoň 5 minút, deň piaty

Naša júlová letná výzva pokračuje dňom číslo päť. Pridáte sa k nám v nasledujúcich dňoch aj vy? Stačí športovať aspoň 5 minút denne.

Ifka

Spoločné skákanie na trampolíne má svoje špecifiká. Každý človek má vlastnú frekvenciu, ktorou skáče… a pri strete dvoch odlišných frekvencií vznikajú vtipné situácie. Najmä, ak je jeden zo zúčastnených ťažkotonážny dospelák. Väčšina ľudí to vzdá po 5-10 minútach a sú zrelí na neschopenku. Ja som dala takmer hodinu (s prestávkami, nebojte sa). Čas s rodinou je najlepší vtedy, keď sa spolu hýbeme

Marianna

40-minutová posilňovačka stehenných, brušných a zadných svalov pokračuje.

Samo

Aj v piaty deň výzvy zachovám svoju šnúru menej tradičných športových aktivít, a tak vyrážam smer Hornád, obliekam broďáky, chystám prút a ide sa muškáriť. Petrov zdar!

Teo

Cyrilometodejský výpek na záhrade je stvorený pre tanorektikov, ľahké jednoručky a 250 tricepsových zhybov v predklone po cca 25 zdobí deň ligotom zlatisteho potu. Ktokoľvek vymyslel pivo, dajte mu nobelovku.

Pridáš sa k nám?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Ostatné športy