Sledujte nás

Futbal

Niké liga: DAC si musí poradiť už bez Krstovića

Opäť som späť aj s prehľadom toho najzaujímavejšieho, čo sa udeje počas tohto víkendu na slovenských ligových trávnikoch. Čaká nás štvrté kolo Niké ligy.

Slovenská Niké liga 2023/24 - 4. kolo preview

Opäť som späť aj s prehľadom toho najzaujímavejšieho, čo sa udeje počas tohto víkendu na slovenských ligových trávnikoch. Čaká nás Niké liga a jej štvrté kolo.

Banská Bystrica – Skalica

Druholigové časy týchto dvoch celkov sú dávno za nami a s nimi (snáď) aj bezgólové remízy, ktoré sa zrodili v troch z posledných štyroch stretov dnešných súperov. Dukle to v aktuálnom ročníku pomerne slušne sype, ak sa ma teda pýtate na tip, poviem alibisticky viac ako 2,5 gólu. A strelec? Ten je hádam jasný. Robo pri kurze rovných 2.

Košice – Žilina

Jeden víkend bez ligového futbalu je lepší ako osem rokov bez neho, Košičania si ale uplynulý týždeň spestrili aspoň priateľským zápasom na domácom trávniku proti Snine. V neľahkom žrebe hneď na úvod sezóny pokračujú Žltomodrí proti v lige dobre rozbehnutej Žiline, veď čo tam koho po Európe. Teším sa na žilinských mladíkov na košickom trávniku (len škoda že už bez Aďa Kaprálika), snáď vypredané tribúny a vychladené pivko, bude to zážitok.

Trnava – Podbrezová

Pred tým, čo dosiahla Trnava v Európe, neostáva nič iné, než dať dole klobúkom. Bojovný výkon, výstavný gól znamenajúci postup a zážitok na celý život pre každého, kto bol na štadióne. Ja teda nie, veď v Košiciach hrala Slavia, ale počul som. Liga však ostáva ligou a pravdou je, že proti trnavským sa postaví súper, ktorý je v tejto sezóne zatiaľ stopercentný. A keby som si mal tipnúť, ostane to tak aj po tomto víkende.

Zlaté Moravce – Dunajská Streda

Bude zaujímavé sledovať, ako sa DAC vyrovná s odchodom najlepšieho strelca uplynulej sezóny. Nikola Krstović si plní sen o Serii A a prestupuje do talianskeho Lecce za pre klub rekordnú čiastku šplhajúcu sa k piatim miliónom eur. Zarobeno. Zápas to však aj napriek tomu vyzerá byť jednoznačný, Zlaté Moravce ostanú bez výhry aj po štvrtom kole.

Kúpte si lístok a choďte počas víkendu povzbudiť svoj domáci tím. Pretože čo náš futbal potrebuje najviac, sú práve fanúšikovia. A aj keď to výkonnostne nemusí byť žiadne terno, stále je to naša liga.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal