Sledujte nás

Anglicko

EPL: Vychutnaj si futbalovú supermodernu

Emilova 30-ročná Felda mala na bazoši viac videní ako môj „úvodník“ k sezóne 23/24, čo je ale svetská sláva sa pýtajte radšej Neymara.

Premier League 2023 / 2024 - 2. kolo

Emilova 30-ročná Felda mala na bazoši viac videní ako môj „úvodník“ k sezóne 23/24, čo je ale svetská sláva sa pýtajte radšej Neymara, muhaha. Vitaj znova za lamanč, bratu, volá kolo číslo 2!

Fulham – Brentford

Keď chceš vidieť futbalovú supermodernu, toto nesmieš minúť. Na najromantickejší štadión ligy na Craven Cottage vybehne poriadna hŕba loptových hračičkárov, kašli na stávky, vychutnávaj. Oba tímy strelia gól.

Tottenham – Man United

Ako vyhral United v minulom kole proti Vlkom vie iba rozhodca, Tottenham bez Kanea bude v novej sezóne rád, ak skončí v prvej desine. Ak ťa svrbia peniaze, polož na hetrik Richarlisona – ak to vyjde, do Vianoc nemusíš do roboty.

Man City – Newcastle

Nemáš Bruyna, nadarmo ti je Haaland. Newcastle nepasoval pred úvodom sezóny do finálnej prvej štvorky na Canal+ skoro nik, ja spokojne položím desinu, že Straky vyhrajú ligu. Kurzy na Eastlands 1,7 versus 5, v modrom Manchestri Magpies neprehrajú. A evríčko na Isaka. Nie dnes. Furt.

Už kedysi okolo r.2004 dostával Carlos Tevez v Číne 600tisíc za týždeň. Taký DeBruyne má dnes v lige líg 400. Čuduješ sa Neymarovi?

Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko