Sledujte nás

Anglicko

EPL: Silu City bez Silvu a KDB som ťažko podcenil

Kyle Walker je taký rýchly, že 23 rokov vraj oslavoval hneď po skončení strednej školy.

Premier League 2023 / 2024 - 3. kolo

Kyle Walker je taký rýchly, že 23 rokov vraj oslavoval hneď po skončení strednej školy. Niet nad anglický bulvár. Vitaj za lamanč, kamarát, kopeme kolo číslo 3.

Chelsea – Luton

Na SW6 London prichádzajú borci z miestneho letiska a fans na Stamford Bridge i doma pri telke budú veriť, že proti drobizgovi ligy neurobí Havertz faul pri každom druhom dotyku s loptou jak furt. Tím, ktorý v troch transferových oknách pustil pod ujom Boehlym £900m zatiaľ neukázal nič, ani reklamu na prsiach. Chelsea pri 1,22 má na tikete vraj aj Pochettino.

Arsenal – Fulham

Tip, že sa Cottagers v minulom kole aspoň raz trafia zafučal komínom, to, že je Mitrovic hlavou už kdesi u Arabov mi mohlo dôjsť aj skôr. Arsenal kope doma silno jak Fico na sneme, ďalšia tutovica pri ďalších 1,22 pre tých, čo neveria, že na kurzy pod 1,4 sa nevsádza.

Brighton – West Ham

Keď hľadáš genialitu, príď si pozrieť skautov v Brightone. Gól Mitomu pripomínal borcov z druhej svetovej, ktorí by za iných okolností šľahali plamene spod zeme dodnes. V najúdernejšom zápase kola strelia oba tímy gól. 1,5 versus 5,9. Brighton neprehrá.

Sheffield – Man City

Motiváciu a silu City bez Bernarda Silvu i KDB som v ostatnom kole ťažko podcenil, čo vystrájal Kovacic s Rodrim v strede poľa, a hlavne Foden na každom kúsku ihriska mi silno nabúralo presvedčenie, že v tejto sezóne to Skyblues v hlave skôr či neskôr zabalia. Dnes u outsidera bez Pepeho na lavičke pri 1,17 znova radšej pozor na tutovky. Inak 1:5.

Bulvár za lamanč tiež píše, že futbal je jedna z posledných možností ako legálne kúpiť černocha. My nerasisti povieme, že chvalabohu.

Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko