Sledujte nás

Anglicko

EPL: Forma je dočasná, kvalita permanentná

V krajine Wilka Dobyvateľa prituhuje nielen na teplomeri, ale hlavne na špici tabuľky. Forma je dočasná, kvalita permanentná.

Premier League 2023 / 2024 - 16. kolo

V krajine Wilka Dobyvateľa prituhuje nielen na teplomeri, ale hlavne na špici tabuľky. Forma je dočasná, kvalita permanentná. Vitaj znova za lamanč, kamarát.

Crystal Palace – Liverpool

Domáce kryštály bez Ezeho a Doucureho prehrajú o tri góly, kloppovci sa načas ocitnú na čele tabuľky a ty dúfaj, že Tabak nezavedie povinné nákrčníky aj v basketbale.

Man United – Bournemouth

United v neuveriteľnom laufe spravili naposledy Pochetinovu modrú, výkonnostne už hádam nezaoscilujú ako Bruno pri pene a čerešničkárom z juhu ostrova poľahky vypľujú doma všetky pecky.

Aston Villa – Arsenal

Emery The Zázračník zbúral naposledy City jak Ferova babka storočný budar v Nižnom Tvarožci, Villa prekopala síce zmrzačený, ale predsa len Man City neuveriteľných 22:2, a ak dnes čo len náznakom zopakuje podobný supervýkon aj proti lídrovi z Londýna, darmo mu bude arbiter nastavovať obligatórnych 9+minút.

Luton – Man City

No agression. No composure. No commitment. No consistency. Zero creativity. Millions of errors. Pathetic. This is life. Sometimes you win, sometimes you Macherster City.

Pokiaľ neexceluješ v angline, ver mi, že stačí, ak pochopíš to NO. Ono ak odrežeš trónu dve nohy, ťažko sa ti kraľuje. Bledomodrí bez Bruyna, Dokua, Grealisha i Rodriho, navyše s po zranení nerozohraným Stonesom, Bernardom Silvom pomaly v obrane, 19-ročným Lewisom či 20-ročným Bobbom boli 93% zápasu iba tým druhým najlepším na ihrisku. Skyblue je najskôr mimo hry o titul, svet sa môže venovať momentálne lepším. A ja budem konečne lepšie spať. Dúfam.

Tottenham – Newcastle

Kohúty hŕŕ na Dúbravku, v šlehe kola môže byť Martin najkľúčovejší z kľúčových. Nepredikovateľný mač. Vychutnaj.

S pozdravom že žiaden úspech nepríde kým nepocítiš bolesť disciplíny sa s tebou lúčim a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko