Sledujte nás

Hokej

Medzitým v NHL: Piatkový súhrn uplynulého týždňa (29. 12. – 4. 1. 2024)

Po krátkej vianočnej pauze sa v najslávnejšej hokejovej lige sveta opäť zarezáva.

Medzitým v NHL, sezóna 2023/2024 - Piatkové TOP momenty uplynulého týždňa #10

Atlantická divízia

Boston si stále drží prvé miesto s 52 bodmi. Druhá Florida stráca len dva body, na treťom mieste je Toronto so 45 bodmi.

Hneď na štvrtom mieste so 43 bodmi nájdeme Tampu a v nej Erika Černáka. Tomu sa stala nepríjemnosť – počas silvestrovského zápasu (proti Montrealu) utrpel zranenie. Odvtedy nehral a jeho stav je posudzovaný na dennej báze, takže by nemal chýbať príliš dlho.

Montreal je na šiestom mieste s 37 bodmi. Juraj Slafkovský chytil tesne pred Vianocami streleckú slinu, ako sme informoval už minule. Za posledný týždeň pridal dve asistencie, hráva v prvom útoku a idú na neho samé chvály. 

Metropolitná divízia

Tu sa na prvom mieste dlhodobo drží tím New York Rangers (53 bodov) pred Carolinou a tímom New York Islanders (po 46 bodov). 

Na piatom mieste (42 bodov) sú New Jersey Devils a Šimon Nemec. Od Vianoc mu pribudla jedna asistencia a celkovo tri plusky. Patrí medzi najvyťažovanejších obrancov Devils. 

O priečku nižšie je Washington a Martin Fehérváry. 29.12. nedohral zápas pre zranenie, no už druhého januára bol opäť v tíme. V dvoch zápasoch tohto týždňa pridal gól a asistenciu. 

Centrálna divízia

Divíziu vedie Colorado (53 bodov) len s minimálnym náskokom pred Winnipegom (52 bodov), na treťom mieste je Dallas (49 bodov). V tejto divízii momentálne nenájdeme žiadnych Slovákov.

Pacifická divízia

Na čelo sa dostal Vancouver (51 bodov), ktorý zosadil na druhé miesto obhajcov z Vegas (49 bodov), nasledovaných Los Angeles (46 bodov).

Na štvrtom mieste je Seattle, kde sa nedávno usadil Tomáš Tatar. V novom pôsobisku na neho idú chvály, osobnú štatistiku vylepšil o jeden gól. Mimochodom, vedeli ste, že jeho hokejová prezývka je Tuna (tuniak)???

Na šiestom mieste je Calgary, kde nájdeme Adama RužičkuMartina Pospíšila. Ani jeden z nich v uplynulom týždni nebodoval. 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Hokej