Sledujte nás

Anglicko

EPL: Lenivá trpezlivosť Guardiolu občas nudí

Legenda hovorí, že najviac kilometrov v Premier League 2023 nabehal Bruno Fernandez. 99% z toho bolo za rozhodcami. Vitaj v lige líg, kamarát.

Premier League 2023 / 2024 - 21. kolo

Legenda spoza lamanč hovorí, že najviac kilometrov v Premier League 2023 nabehal Bruno Fernandez. 99% z toho bolo za rozhodcami. Vitaj v lige líg, kamarát.

Chelsea – Fulham

Potom, čo Palmer spálil v pohári viac šancí jak džungales dreva na zimu víta na SW6 London Početíno chalupárov od Temže, v londýnskej bitke desiateho s trinástym by som pri 1,6 vs 5,3 vsadil na neprehru modrej. Ak tip nevyjde, vsadíme o pár mesiacov dom na Pelegriniho na optimalizáciu zdrojov. Heh.

Newcastle – Man City

Tri prehry za sebou a zranení ako pri Dunkirku, Straky od džordís po výstavnom laufe v úvode sezóny padli na 9. miesto tabuľky a pri návrate belgického dua Citizens De Bruyne – Doku to dnes bukmejkrom na severe vyšlo na 5,2 vs 1,5. Lenivá trpezlivosť Guardiolu občas nudí viac než Fitipaldi na F1, Lewisa a Nuneza radno čím skôr predať. A keď Grealish nepochopí, že najrýchlejšia kľučka je prihrávka, spokojne aj jeho. Sorry, Jack.

Man United – Tottenham

Keď chceš dirigovať orchester, k davu sa musíš otočiť chrbtom. Tenhagovci potrebujú zabudnúť na kritikov a v exkluzívnej pumelici kola ošklbať Kohúty z hlavného mesta, ktoré kopú na 5.mieste v tabuľke, 8 bodov nad nimi. Kurzy 2,1 vs 2,9 pre mňa dosť prekvapujúce, desina na Tottenham pri orosenej dvanástke bude vždy menší úlet ako zavesiť kubánca čegevaru na stenu doma v chyži.

So stávkovaním vždy opatrne, aby si neprehral viac, ako Bruno nabehal. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko