Sledujte nás

Anglicko

EPL: Čerešničkár Solanke disponuje hrozivou formou

Sú štyri dôvody, prečo ľudia nemajú radi Messiho. Nehrá za ich tím. Je lepší, ako ich obľúbený hráč. Ponížil ich mužstvo…

Premier League 2023 / 2024 - 21. kolo vol. 2

Sú štyri dôvody, prečo ľudia nemajú radi Messiho. Nehrá za ich tím. Je lepší, ako ich obľúbený hráč. Ponížil ich mužstvo… Vitaj za lamanč, kamarát.

Arsenal – Crystal Palace

Orly z kryštálového paláca nazbierali doteraz v tabuľke o polovicu bodov menej ako domáci artetovci, keď si myslíš, že Korčok zloží Peleho, zariskuj pri trinástke na hostí. Gunners na domácom drne už navyše aj s Gabrielom Ježišom, v londýnskej pumelici víkendu by som určite neriskoval. Arsenal vyhrá pri 1,3.

Brentford – Nottingham

Ivan Toney odklikne posledný čierny tiket s jednotkou na svoje Bees a ako vzorný kapitán zlomí šunkárov ako Danko semafor. Stávkuj s rozumom. Keď kopú trpaslíci, vždy to môže byť aj niečí hrob.

Bournemouth – Liverpool

Na samom juhu ostrova Wilka Dobyvateľa 4,2 versus 1,8, beatlesáci sú predsa len bez Trenta Alexander-Arnolda, Andyho Robertsona, Dominika Szoboszlaia, Kostasa Tsimikasa i Wataru Enda. A samozrejme bez Salaha, nech dá borca Alah v Afrike čím skôr dokopy. Vôbec ma neprekvapí vyrovnaný duel, čerešničkár Solanke disponuje hrozivou formou a kto nevsádza na jeho trefu, okráda rodinu.

Ten posledný dôvod je, že nerozumejú futbalu. Pokiaľ si ronaldovec, určite to neber osobne a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko