Sledujte nás

Anglicko

EPL: Červení od Mersey vstupujú do roku 2024 v tvrdej prestrelke o čelo tabuľky

Hŕba uletených analýzok, netrafených (v)tipov a hlavne futbalovej zábavy štartuje aj v novom roku 2024. Vitaj za lamanč, verný čitateľu.

Premier League 2023 / 2024 - 20. kolo, č. 2

Hŕba uletených analýzok, netrafených (v)tipov a hlavne futbalovej zábavy štartuje aj v novom roku 2024. Vitaj za lamanč, verný čitateľu.

Liverpool – Newcastle

Červení od Mersey vstupujú do roku 2024 v tvrdej prestrelke o čelo tabuľky s londýnskymi Gunners, taký Samko, Lilo, Pasťo, Martin Mi či ďalší hejteri oil money majú na Silvestra ruky so šampusom určite najvyššie. Hehehe. Straky zo severu zmarne lámu parádne roztiahnuté krídla z úvodu sezóny, zranenia Nick Popea, Jacoba Murphyho, Harvey Barnesa, Jamaal Lascellesa, Elliota Andersona, Javi Manquilla, Joe Willocka či Matta Targetta trhajú ich šance na dnešný úspech pri 1,5 versus 6,5. Experti zo sportsmole tipujú 3:1, groš na tri góly plus strelené na Anfield sú racionálnou výzvou večera. S/v/alah, business as usual.

West Ham – Brighton

Nik ťa nezamuruje lepšie ako Moyes, to ako David odfajčil naposledy Artetu budeš rozprávať ešte aj vnukom. Ak večer po miernom zranení nastúpi Paqueta, zoom in. Brajtonské čajky nevedia uhrať zápas bez toho, aby neinkasovali, strata Lewisa Dunka a Kaoru Mitomu bude najskôr prisilná na plný zisk na Temži. Hammers neprehrajú, kurzy 2,5 versus 2,6 veštia remízu.

V novom roku hraj fér, obleč si optimizmus, radosť i pohodu a buď silný aj keď budeš prehrávať. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko