Sledujte nás

Anglicko

EPL: Nenechaj si ujsť aspoň šouku kola na Anfield

Rashford je väčší party animal ako Grealish, Cancello zažil najdesivejších 45 minút kariéry, Boris má nový pohlavný porast a Pepe konečne zložil Kohúta na jeho vlastnom dvore.

Premier League 2023 / 2024 - 22. kolo

Dara to dala v Prahe bez plejbeku, Rashford je väčší party animal ako Grealish, Cancelo zažil najdesivejších 45 minút kariéry, Boris má nový pohlavný porast a Pepe konečne zložil Kohúta na jeho vlastnom dvore. Na dôchodku určite spustím vlastný bullwwwar. Vitaj za lamanč, kamarát

Nottingham – Arsenal

Napriek hbitému hernému displayu domáceho erbu v posledných mesiacoch to dnes na Temži bude hra na jednu bránu. Arsenal môže poraziť iba sám seba. 7,6 versus 1,4, v londýnskej bitke padnú tri góly +. Gabriel Jesus.

Aston Villa – Newcastle

Najnevyspytateľnejšia dvojica kola, 2 versus 3,6 zahŕňa lazaret hostí a birminghamskú hernú tvrdolinu na domácom drne. Martineza neznášam jak mor, čo nič nemení na fakte, že s ním v bráne Villa neprehráva. Ale mohla by.

Man City – Burnley

Po šiestich minútach vyzeral Bruyne naposledy unavenejší než maratónec na 41.kilometri, načo ti je ale kondička, keď si najlepší na svete aj bez nej. Unfknbelievable. Ako vraví Pepe po výlete „be together in good weather“, z Etihadu poletia borci Vincenta Kompanyho s trojkou plus DPH. Kurz na Burnley 20, ak to skúsiš, pošli občianku.

Liverpool – Chelsea

All for Jurgen, keď chodíš skoro spať, určite si nenechaj ujsť aspoň začiatok šouky kola na Anfield. Futbalová interakcia ťažkých váh na Mersey pri 1,6 vs 5, šetri eurá, nervy, neurol aj piskot na Sterlinga. Aj zajtra je deň. Klopp by si popri svojej rozlúčke s Reds titul ale určite zaslúžil.

S pozdravom buď niekým s kým si šťastný ťa zdravím a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko