Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kloppovci kopú najnebezpečnejší futbal na svete

Priemerná žena sa zamiluje 6-krát za rok, z toho 5-krát do topánok. Muž dvakrát, z toho raz do futbalového klubu. Väčšinou na celý život.

Premier League 2023 / 2024 - 23. kolo

Priemerná žena sa zamiluje 6-krát za rok, z toho 5-krát do topánok. Muž dvakrát, z toho raz do futbalového klubu. Väčšinou na celý život. Vitaj za lamančom, kamarát.

Everton – Tottenham

V Goodisonovom parku Spurs znova aj s Maddisonom, napriek vysunutým sánkam domácej modrej pripomínajúcej apgrejdovaný Stoke City tipujem, že londýnsky Kohút nepustí na severe ani pierko. Keby Son Heung-min nekopal kdesi ďaleko za Uralom, potom určite.

Newcastle – Luton

Luton airport boys nedávam šance, i expert vraví tutovka. Skúsenosť každopádne pripomína ako som pred rokmi položil groše na gól Girouda a spravili z neho brankára. Eh.

Arsenal – Liverpool

Wenger vravel, že futbal je ako krásna žena. Že jej to občas treba pripomenúť, aby na to nezabudla. Kloppovci kopú najnebezpečnejší futbal na svete, futbalová kvalita ostrovnej špičky vypne na pár hodín stopro aj miestneho Big Bena. Oba tímy strelia gól.

Brentford – Man City

Toney je doma decimujúci ako ópiová fajka, euro na trefu alfasamca je must. City v plnej sile pôsobia drvivo, pri istote, že šejkovci rozmlátia domácim včelárom úle na padrť mi akosi napadol biblický bozk zvodnej Salome.

Pokiaľ ešte nemáš obľúbený klub, stále je šanca. Kúpiť tej svojej ďalší pár. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko