Sledujte nás

Anglicko

EPL: Albion otvára mágiu svojich futbalových brán

EPL: Albion otvára mágiu svojich futbalových brán

Viete, prečo sa v Anglicku kope najlepšia futbalová liga na svete? Nie sú tu malé kluby. Sú iba veľké a ešte väčšie…

Dámy a páni, po takmer trojmesačnom premierligovom celibáte prichádza konečne a znova ten moment, kedy vás už nemusí až tak tankovať Vladova nová strana, Mišov joint, ftakoviny na Zomri či vyčipkovaný partner v spálni. Prichádza športový ekrazit napätia, zelená pastva noblesy, neskonalý súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i prasknutých nervov. Kráľovský Albion aj bez Terezy otvára mágiu svojich futbalových brán, milujme sa a množme, štartuje nový ročník Premier League!!!

Premier League 2019/2020, presne tak ako jej predošlé ročníky z tunajšej pisárskej dielne, bude znova o krátkych všimkách, ešte kratších analýzach, možných /ne/možnostiach, nízkej čítanosti a ňákých tých tipoch, čo vám skopírujem z tiketu mojej babky, bo ja som za posledné roky skončil s Holterom, bez frajerky a skoro na úrade práce.

Z deviatich+ favoritov na titul radno začať s mančesterskými šejkobys, ktorí už tretí rok z á s a d n e netrénujú „tackles“, keďže tieto podľa Pepa nie sú o kvalite, skôr o neschopnosti podržať loptu. Deal, boy. V novej sezóne predvedú bledomodrí ďalších 1 937 dotykov s loptou vo vlastnom vápne, fandovia pacerkujte, hejtri kľajte. Nakoniec to Akillero aj tak zavesí kde chce. Bravo v Community ale fest prekvapil.

Liverpool a Klopp, skvostné dekórum ligy, kto nejazdí na červenú, buď stojí na semaforoch, alebo nepozná futbalovú extázu. Matip a Virgil sú presne tie typy rebríkov, ktoré šejkovia v zostave nemajú, Svallah, Mane, Origi, neviete, koľko stojí permanentka na An“filled“, ktorú aj tak nezoženiem?

Hore v Londýne vždy platilo „kto neverí v zázraky, nie je realista“, a to teda že nejaký Mačetíno určite je. Eriksen, Son i Kane kopali nedávno v náznakoch stelárnej formy, Lamela slušne nadupal prevodovku, ak budú v krajine Wilka Dobyvateľa na konci dňa zobať šetko zrno Kohúty z bývalej Bielej lajny, natočím s Knechtovou erotický duet a škrtnem Belohorcovú z fejsu.

V Hollywoode vám ukradnú buď ženu, alebo rolu v najbližšom filme, na Stamford Bridge zase furt tri body. V poslednom čase síce menej, Jose, Drogba ani Ballack na SW6 London už totiž nevymetajú ani vinkle ani bary, uvidíme tak, čo modrokabátnici dokážu bez tlusťocha Hazarda. Eden, Real-ly?

Fotbálek Man United skýtal v niektoré momenty minulej sezóny prejav škaredý, že by si bol zarobil strašením uhlia v Trumpovej bani, pri sledovaní herného developmentu na Starom Trafforde to aj napriek draftovaniu Mekgajvera vidím na koci sezóny na Solšjerove kompletné šediny, v horšom prípade exkluzívnu pleš. Ashley the Keptn Morgan?? On the rocks. Twice.

Inu, vytešme sa otváraciemu kolu, s bráátislavským „zober loptu né kolobežku“ sa s vami nateraz lúčim a do skorého premierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko