Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 25.kolo /sobota/

toureeNapadlo vám niekedy, že termín „vniknúť do šestnástky“ je celkom zaujímavý dvojzmysel? … 25.kolo futbalovej ligy superelít, priatelia!

LIVERPOOL – ARSENAL

Toureho tragickú kolmicu cez obranné pásmo, za ktorú pykali Merseysiders v minulom kole stratou vedenia a nakoniec i dvoch bodov /West Brom – Liverpool 1:1/ neurobí u nás ani Ferko Maxin na školskom dvore /ten navyše nezarobí 4 milióny ročne/ a nedá mi tu ešte aspoň slovom nenapísať, že 178-centimetrový borec z Pobrežia Slonoviny je skrz naskrz stopercentným omylom Liverpoolu, dlhodobo neschopným ukázať nič futbalové navyše, neschopným viesť loptu, neschopným čo i poriadne bežať. Na zvyšok sa spýtajte kolegu z obrany Martina, každopádne bol výkon gerrardovcov v plnej sile i zbroji proti priemernému a oslabenému tímu Baggies väčším sklamaním, ako ktokoľvek čakal. Dnes rodgersovcov pri podobnom rohypnolovom prejave Gunners odpália ako kedysi Beatles Peteho Besta.
Arsenal zvalil v 24.kole na Emirates Stadium Crystal Palace 2:0 i vďaka brilantnej fazóne Alexa Oxlade-Chamberlaina, na Anfield Road čaká ale Delostrelcov iná že protipaľba, dopovaná predovšetkým jedovatým iperitom troch S – Suarez-Sturridge-Sterling. Kabinetný zápas pravdy, v ktorom ak chcú domáci Reds stiahnuť 8-bodový náskok wengerovcov v tabuľke ostrovnej elity, nemajú nárok zaváhať.

Ak položíte 20 eur na Liverpool, pri Tourem s loptou vždy zavrite oči. Pri 2.05. Remízový zápas rozhodnú maličkosti, skôr ale verím Sturridgeovi ako Giroudovi.

 

Chelsea v Newcastle United - Premier League-1279734CHELSEA – NEWCASTLE

Mourinhov „malý kôň“ v dostihoch o tohtoročný titul Premier League podľa jeho vlastných slov ešte potrebuje kŕmiť mliekom a učiť skákať, to však ako „dal“ v pondelkovom šlágri na Etihad Stadium domáci ManCity prekvapilo aj „napoleonov“, ktorí odrazu, a hneď PO zápase „vedeli“, že domáci favorit padne. Nuž, modrejší neustúpil, ak dnes na Stamford Bridge domáci Blues zopakujú exkluzívnu disciplínu z minulého kola, nemajú v poslednej dobe trápiace sa Straky z Newcastlu /8.miesto, jediné víťazstvo za posledných 6 kôl/ veľké šance na úspech. Keby mal Mourinho vpredu takého Suareza, tak ani tie najmenšie.

Môj tip 2:1, Hazard

 

Southampton-v-Hull-Adam-Lallana-celeb-pa_3033154SOUTHAMPTON – STOKE

Pochettinove Ferrari od svätej Márie, či futbal cynickej nehy dekorovaný apoštolmi Rodriguez, Lallana, Lambert? Southampton. Jedno z najpohľadnejších mužstiev v pelotóne Premier League vôbec, kto videl Rodriguezov kúsok v dueli z minulého kola na Craven Cottage /Fulham – Southampton 0:3/, padli mu pred telkou najprv sánky a potom i lyže. The Saints zo St.Mary´s Stadium jednoducho brúsia diamant futbalovej moderny, neprehrali v štyroch ostatných ligových kolách a neurobia tak s najväčšou pravdepodobnosťou ani dnes.
Stoke City /11.miesto tabuľky, 10 bodov za Southamptonom/ sú po víťazstve nad Manchester United v laufe, časy Pullisovho drevorubačstva sú, zdá sa, zažehnane preč, veriť však stále pretrvávajúcim náznakom futbalovej cirhózy Potters, to by som musel byť iný budha. 1.53 na Svätcov.

Môj tip je 3:1 … Lambert, Rodriguez, Lallana

 

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a dočítania, amigos !

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy