Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 26.kolo /utorok/

hhhhhHazard je situácia ohrozujúca život, zdravie, majetok alebo životné prostredie. A Hazard je zároveň muž, ohrozujúci všetkých, čo na futbalovom ihrisku nosia dres inej farby ako on sám. A ani sama etymológia netuší, kde Edenov otec k takému priezvisku prišiel…

WEST BROM – CHELSEA

Eden Hazard, belgická ametystová drúza, borec pripomínajúci na ihrisku mladého Giggsa, futbalista, o ktorom nemenovaný ostrovný expert povedal, že ak mu pripnete na nohy lyže, vyhrá v Soči kedykoľvek zlato. Ako píšu banery na Stamford Bridge – Born Is The King. Je priam neskutočné sledovať 23-ročného, 170-centimentrového ofenzívneho záložníka v akcii, jeho komplexnosť, dynamiku, pohyb i futbalovú genialitu, každopádne už po minúte-dvoch poľahky pochopíte, prečo si Eden nájde na výplatnej páske 185 000 libier týždeň čo týždeň. Nateraz. Sobotňajším hattrickom proti Newcastlu uvaril od Boha talentovaný Belgičan Straky na obed /3:0/ a pozorný čitateľ si iste dobre pamätá i náš tentokrát stopercentný tip na strelca The Blues. Chelsea, onen Joseho „malý koník“ dostihov Premier League, mužstvo, ktoré pri všetkej úcte k futbalu NEMÁ v súčasnosti špičkového útočníka, je tak razom na čele tabuľky a dnes jasným favoritom duelu. Chelsea, the Special One.

Pruhovaná ekipa West Brom Albion /18.miesto/, ktorá posledných 5 kôl nevyhrala, má ciele nateraz len dva – zachrániť sa medzi ostrovnou futbalovou elitou a dnes doma skúsiť kusnúť Abramovičovho grizzlyho. Povedzte, ako na to. Pri kurze 7.

Môj tip je víťazstvo Chelsea. Skúsim 1:3 … Hazard

 

Southampton-v-Hull-Adam-Lallana-celeb-pa_3033154HULL – SOUTHAMPTON

V tíme tigrov z Hullu /11.miesto, 27 bodov/ sa konečne chytá Jelavic, zaklínaciu formulku posledných blogov, že Southampton /9.miesto, 36 bodov/ neprehrá, dnes ale nemením. Pochettinove Ferrari od svätej Márie, či futbal cynickej nehy dekorovaný apoštolmi Rodriguez, Lallana, Lambert i dnes na KC Stadium potvrdí svoj futbalový punc moderny. 

 
Nevyspytateľnosť je matkou istoty, hazardujte preto vždy s mierou. I keď pri takom Edenovom plate by to bolo aspoň na chvíľu že o dosť inom …:)

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy