Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 27.kolo /nedeľa/

Soccer - Barclays Premier League - Liverpool v Swansea City - AnfieldLIVERPOOL – SWANSEA

Škrtel tipuje Roberta ako víťaza prezidentských volieb, ja tipujem Liverpool ako víťaza dnešného duelu. Vy si tipnite, kto z nás sa mýli…

Reds vypadli minulý víkend z FA Cupu, ich jediným cieľom sezóny tak ostáva jednoznačne prvá štvorka v Premier League. Gerrardovci v nej v r.2014 ešte neprehrali, v posledných 7-ich ligových stretnutiach zaznamenali 5 víťazstiev a 2 remízy, na domácom drne Anfield Road navyše získali z posledných 30-ich možných bodov 28. Luis Suarez vypálil na ligovú bránu súpera 55 striel, o 20 viac ako ktorýkoľvek strelec Premier League, Daniel Sturridge skóroval v každom zo svojich 7-ich posledných duelov za FC Liverpool. Strach klame a ty mu veríš, povedal by Nietzsche…?

Gerrardovci v zostave znova s Jordanom Hendersonom a Glenom Johnsonom, naďalej ale bez Lucasa, Jose Enriqueho /obaja zranené koleno/ a Mamadou Sakha, čo znamená, že v zostave s Tourem. Top mínuska domácej ekipy.

Labute zo Swansea sú stále bez Michua – a možno preto už aj bez Laudrupa na trénerskej lavičke – Jonjo Shelvey však by už mal dnes v meste Beatles čo to kopnúť na kedysi preňho domácej tráve Anfield Road. The Swans vonku už 7-krát nevyhrali /3 prehry, 4 remízy/, čierna gazela Wilfried Bony skóroval v lige anglickej elity už 8-krát, nikdy však nie na ihrisku súperov.

Posledných 12 tripov Swansea na Anfield Road skončilo ich 3 remízami a 9 prehrami, dnes im úspech a 3 body prisudzuje len ak vaša guráž mixovaná kurzom 11.

Swansea-v-Liverpool-2278667

A nezabúdajte v živote na odvahu. Aj čo by vás k nej nútil strach. Stávku so Škrtelom predsa nesmiem prehrať…

Dočítania, amigos!

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy