Sledujte nás

Futbal

Legenda je opäť v hre !

article-1288348040553-0bcdd21f000005dc-723345_636x437Má 53 rokov a pivný pupok. Je legenda. Žijúca legenda. Je z Argentíny a slovo kokaín mu v minulosti bolo dosť blízke. Je to futbalista s veľkým F. Je to Diego Maradona !

Niektorí ho milujú, niektorí nenávidia. Pre jedných je najlepším futbalistom histórie, pre iných iba pajácom, ktorý prepadol drogám. Názor si utvorte sami.

Ale teraz, dámy a páni, držte sa. Tento futbalový veterán totiž chystá veľkolepý comeback !

Čo prinútilo Diega zvesiť svoje prachom zapadnuté strelky z klinca?  Potreba zaujať? Ukázať svetu, že ešte nepatrí do starého železa? Zhodiť nejaké to kilečko? Ktovie.

Majster sveta z roku 1986, bývalý hráč zvučných klubov FC Barcelona a SSC Neapol má tentokrát namierené do piatej argentínskej ligy, presnejšie do tímu Deportivo Riestra, kde má pôsobiť až do konca sezóny.

Myslím si, že Diego aj napriek svojmu bujarému životu a nejakému kilogramu navyše ešte vždy disponuje technikou, ktorú mu môžu kdekto závidieť. Veľa toho zrejme vo svojom veku nenabehá, ale ako „stacionárny“ tvorca hry v strede zálohy určite vytrie kocúra mnohým súperom.

Každopádne, klobúk dolu pred odvahou Diega Maradonu. Ja mu úprimne fandím, a čo vy ?

Autor: Domino

Upravil: BROsport

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal