Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 29.kolo /sobota/

hazard-453331Modrá planéta ponúka v priehrští svojej nádhery 7 svetských divov, 6 kontinentov, 5 typov hviezd, 4 ročné obdobia, 3 božské osoby, 2 konce na palici a … 1 hru hier. Pod nami Luton, vystupujeme, priatelia…

 CHELSEA – TOTTENHAM

Verte, či nie, Jose Mourinho doma v ligovom stretnutí na Stamford Bridge ešte nikdy neprehral /58 víťazstiev, 16 remíz/ a nikdy v kariére vôbec neprehral boj o titul, keď bol v marci na čele tabuľky. Štatistika nuda je, má však cenné údaje – v Premier League Chelsea v r.2014 ešte nepoznala premožiteľa a doma na Stamford Bridge nepodľahla Tottenhamu vo všetkých súťažiach už 23-krát za sebou, naposledy v r.1990 a s pomocou Garyho Linekera. Že kde sa hrabe Putin…

Z celého pelotónu Premier League vykazuje Tottenham na druhej strane najlepšiu súvahu z ihrísk súperov, Adebayor kopne gól pomaly aj zo šatne, Soldado, onen krasohrajko španielskej La Ligy utrhol konečne pacerky bolestnému ružencu v Premier League a proti Cardiffu konečne znova trafil. Od 20.októbra minulého roka že načase.

Neviem, akým hmatom môže Tim Sherwood skúsiť Mourinha, na juhozápade Londýna však dostane maximálne ak nárok zaparkovať autobus. Zadarmo. Tentokrát žiaden inotaj.

Chelsea porazí Spurs pri kurze 1.55. Hazard, Schurrle

 

RvPWEST BROMWICH – MANCHESTER UNITED

Po 27-ich zápasoch 25-bodov, 17. priečka tabuľky, sedem posledných duelov bez výhry, v tíme spara a tlak, čo by prekvapil i Pascala v japonskej ponorke. Počkajme ešte 3 kolá a nový tréner West Bromwich Albion Pepe Mel si zbalí šerý vercajg presne ako pred ním určite výraznejší Steve Clarke. The Baggies vyhrali najmenší počet zápasov zo všetkých tímov anglickej futbalovej elity /4/, naposledy porazili v lige Manchester United na domácej hrude v r.1984 a dnes im víťazstvo na drne The Hawthorns prisudzujú len ilúzie a kurz 5.

Ako „bonus“ pre pruhovaných odpočítajte po fašistickom geste na 5 zápasov potrestaného Anelku a spokojne položte 20 eur na RVP. Neverím, že pri 1.8 a proti WBA /?!/ by ste pred pár rokmi nepoložili i 5-krát viac. Zásadne In-Play.

 

niniiCARDIFF – FULHAM

Chudoba je prísna matka, má však cnostné deti, či to bude pravdou aj v dueli predposledného s posledným ukáže 90 minút na Cardiff City Stadium. Slová nového trénera Cardiffu Ole Gunnar Solskjaera /obr./, že jeho tunajšia misia bude kabinetnou ukážkou gamblingu, sa naplnili už po jeho úvodných zápasoch a v boji oboch tímov o záchranu platia jednoznačne aj o nováčikovi v trénerskom kresle Fulhamu Felixovi Magathovi: „Prvým krokom, ktorý nás odrazí od dna je úloha poraziť Cardiff“.

Keď rozdávajú rany slabší ešte neznamená, že nebudú bolieť. Kurzy 2.3 Cardiff, 3.3 Fulham. Remíza pri 3.5 by bola tým najmenším prekvapením.

 

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a dočítania, amigos !

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy