Sledujte nás

Analýzy

REAL MADRID – LEVANTE … La Liga /nedeľa/

ssssssssssssssSúboj nezastaviteľnej sily a obrneného valu, devastujúceho útoku a agresívnej obrany, lavíny Los Blancos a skalného múru z Valencie? Nech sa páči, amigos…

Po včerajšom futbalovom braku Barcelony na drne zachraňujúceho sa Valladolidu /blaugranas prehrali 1:0/ a víťazstve Atletica Madrid nad Celta Vigo /0:2/ je Real Madrid síce stále na čele Primera División, už však s rovnakým počtom bodov /64/ ako jeho mestský rival Atletico a stále bod pred Barcelonou. Dnešný duel je pre Ancelottiho tým k dobru a jeho misia je jasná ako mne to, komu dám v sobotu prezidentský hlas.

Biely balet Ronaldo-Bale company neprehral od 26.októbra minulého roka, spolu dohromady i dokopy 28 zápasov, doma na Santiago Bernabeu získal v tomto roku navyše 33 bodov z 36-ich možných. Pepa říká mazec.

Pozor na Levante – 8.miesto v tabuľke, 8 posledných stretnutí v La Liga bez prehry, 5 z nich bez inkasovaného gólu, ako bonus remíza s Barcelonou.

I keď obrana vyhráva turnaje a útok iba zápasy, nikdy som tú prvú nemal rád. I preto dávam svoj dnešný “prezidentský” hlas jednoznačne kráľom z Madridu.

Vamos, Los Blancos!

Môj tip je 2:0, Ronaldo, Benzema

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy