Sledujte nás

Analýzy

BAYERN – ARSENAL … Liga majstrov

edeededBoh nehľadá odvážnych ľudí, hľadá ľudí, ktorým by mohol dodať odvahu. Včera „tam hore“ na ňu v dlhom rade stál údajne celý Arsenal …

Allianz Arena plánuje v dnešný marcový večer ligy európskej superelity  doraziť maškrtu z Londýna, ktorú mníchovčania načali už pri Temži na Emirates. Podľa slov trénera Dortmundu Jürgena Kloppa /a určite nielen neho/ je Bayern v súčasnosti jednoducho tímom nemajúcim vo svete obdoby. Guardiola, ono katalánske stelesnenie detailu, víťazstva a dokonalosti v jednom, premenil Bayern Mníchov na akúsi Barcelonu so svalmi. Bavori vykazujú nateraz najdlhšie držanie lopty zo všetkých klubov Európy (70,6%), sú lídrami v úspešnosti prihrávok (88,8%), zároveň i najdisciplinovanejším tímom spomedzi všetkých elitných klubov starého kontinentu. Desať odohraných zápasov v tomto roku, desať víťazných a pri priam obludnom skóre 37:3, to všetko bez výrazných zranení ktoréhokoľvek z hráčov? No nezaplaťte Pepemu sedemnásť miliónov eur ročne.

Arsenal prichádza do Allianz Areny síce s odhodlaním, no s mankom 2:0 z domácej hrudy na Emirates Stadium, v jeho bráne bude Lukasz Fabianski, najväčšie nebezpečenstvo pre domácich vidí Guardiola v Cazorlovi a Ozilovi.

V každom futbalovom zápase je dôležitých iba prvých 90minút. Arsenal Londýn hrá v Mníchove o všetko. O to lepšie pre nezainteresovaného.

 20:45, priatelia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy