Sledujte nás

Futbal

Koniec nádejí pre The Blues?

FOOTBALL/ITALIAN CHAMP/ATALANTA BERGAMASCA v INTER MILANOAk chceš byť futbalovým majstrom v jednej z najlepších líg sveta, nemôžeš pár kôl pred koncom nedať na pôde outsidera gól… Prehra bude stáť Chelsea šance na titul… i keď tento v tejto sezóne údajne nebol Mourinhov jasný cieľ.

Manažér Chelsea Jose Mourinho sa na margo svojho tímu vyjadril, že šance na titul padlili po nevýraznej hre a následnej porážke The Blues v zápase proti Crystal Palace.

Londýnčania zo Stamford Bridge stále okupujú vrchné priečky tabuľky, všetko je ale veľmi otvorené a rozhodnúť môžu aj najmenšie detaily. Tu patria jednoznačne i odohrané, resp. neodohrané zápasy Manchestru City.

Na otázku, či Chelsea môže ešte vyhrať ligu (prvýkrát od sezóny 2009-10), Mourinho povedal: „Teraz je už nemožné pre nás vyhrať titul. Sme príliš závislí na výsledkoch iných tímov.“

Následne dodal:

„Matematicky to ešte možné je, ale jedna vec je matematika a tá druhá zas realita.“ (BBC Sport)

Hráčska úroveň Chelsea je momentálne na nižšej úrovni než sme zvyknutí, no nič ešte nie je stratené. Fanúšikovia ešte stále živia nádej na zisk titulu. Boj to ale nebude ľahký. Nateraz sa nám naskytá otázka, ktorý tím má ešte šancu na anglický ligový titul? A naopak, ktorý už nie?

Vrásky na čele kouča Mourinha a stúpencov Chelsea ale pre nás ostatných znamenajú len jedno, môžeme sa tešiť na kvalitné zápasy a tvrdú bitku o futbalový trón na anglických ostrovoch. 

 

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal