Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 33. kolo /sobota/

article-2190520-149D212F000005DC-152_634x426Doba dneška prináša vo všeobecnosti dosť optimistické vyhliadky pre pesimizmus a práve futbal je jedným zo spôsobov, ako ich zahnať. Pre mňa druhým najlepším vôbec. Že 33.kolo Premier League, amigos!

MANCHESTER CITY – SOUTHAMPTON

V poslednom zamyslení som prezradil, že proti Southamptonu /8.miesto tabuľky/ a Evertonu v tejto sezóne nevsádzam a minulé kolo v prípade oboch tímov potvrdilo napísané. Pomer síl dnešných sokov vyzerá však jasne, na Etihad Stadium sú The Saints zo St.Mary Stadium pri kurze 1.3 najskôr tým zrejmým na odpal, možno o to viac, že na lavičke /?/ Citizens už bude i zo svalového zranenia zotavivší sa Aguero. Ak neveríte, že pellegriniovci ukrižujú na domácom trse Svätých hneď dole hlavou, taste chrabrú šabľu za 2 eurá. Pri kurze 10. Nedivil by som sa, keby Southampton prehral len o gól.

 

Fulham-vs-Aston-VillaASTON VILLA – FULHAM

Viera je obyčajné chodenie po vode, stačí keď sú dva stupne pod nulou. Fulham kolabuje na chvoste reríčka ligy anglickej veľmože, naposledy nezvládol domácu šouku na Craven Cottage, keď tu pustil body Evertonu /1:3/. Magath pripomína skvelého, no už napol načatého profesora, ktorý skúša na poslednú chvíľu pripraviť dilinka k TOEFL testu. Borcom z najromantickejšieho štadióna v Anglicku ostáva ozaj už len tá viera. Že vôbec prežijú v Premier League.

Roztrhnutá achilovka Bentekeho je ranou pre strelcove sny o Brazílii, stratou ako hrom pre Aston Villu, no svojim spôsobom šťastie pre hostí. S čiernou perlou na hrote jedenástky The Villans by neštekol po Chalupároch v Birminghame ani pes.

 

Eden+Hazard+Chelsea+v+Stoke+City+FA+Cup+Fourth+oALm7K7UflVlCHELSEA – STOKE

Chelsea zadrela v minulom kole šutrom dízel, keď nestačila v Selhurst Parku na Crystal Palace /1:0/ a po doslova letálnej strate v londýnskom derby Mourinho verbálne vzdal boj o titul futbalového kráľa Albionu. V Lige majstrov ďalšia šupa na modrý solar pod Eiffelovkou, Pastoreho mágia a pravdepodobne záverečná pre 50miliónového Torresa. Jose, s úderníkmi ako Fernando, Eto´o, či dnes už dávno deprimovaný Ba si nemal nikdy šancu na viac. Spomínaš? Sturridge a Lukaku. IT WAS a joke, mate …

Zákon brutálnej sily The Blues na Stamford Bridge pod vedením The Special One má však inak rozdelené newtony a radí Stoke už teraz k ohrozeno-vyhynutým druhom. Teoreticky pri kurze 1.2. Počkal by som na remízový polčas a vsádzal až po ňom. Neverím, že Chelsea zaváha tretí krát za sebou.

Hazard, toť v kolónke Strelci tipérska konštanta.

 

PS: Stavím 23e pri kurze 2.3, že ste neuhádli ten prvý… Dočítania, priatelia:)

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy