Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 33. kolo /nedeľa/

Santi Cazorla of Arsenal and Leighton Baines of EvertonS mužmi sa nedá žiť, no bez nich veľa polôh jednoducho nefunguje, vraví Pamela. Mať jej telefónne číslo, zvem ju rovno do Goodison Parku…

EVERTON – ARSENAL

Everton v čele s futbalovým mágom taktiky Robertom Martinezom, schopným okrem iného analyzovať akýkoľvek odohraný zápas pri videu i sedem hodín, ponúka v tejto sezóne senzačný futbal. V Premier League prehrali Toffees zatiaľ iba 5-krát, najmenej z celej dvadsiatky top flight, na domácej hrude dokonca iba raz, no proti chlapcom od Emirates je to sťaby zabité skobou. 14 posledných duelov proti Arsenalu bez výhry, ostatné tri remízové, historicky najčersvejšie víťazstvo Evertonu nad Gunners listuje až rok 2007. Domáce skvosty zafír, achát, ametyst – Lukaku, Mirallas, Coleman. Ross Barkley je drahokam sám o sebe..

Arsenal sa najprv zatackal, potom zakopol, nakoniec zasekol, skutočnosť, že titul znova raz nezíska už dnes každý čo i len polopragmatik berie ako jasnú tutovku. Z posledných desiatich ligových stretov vyhrali londýnčania iba tri, a to v lige, kde je každý každému viac ako vlkom na stratu titulu v závere súťaže viac ako prebohato stačí.

 

WEST HAM – LIVERPOOL

Atraktívny Upton Park West Hamu United na východe Londýna očakáva nálet futbalového espritu liverpoolskej elity, ktorá ako jediná v Premier League v r.2014 ešte neprehrala. Osem víťazstiev gerrardovcov v rade chcú dnes zastaviťex-Reds Stewart Downing a Andy Carroll, v súboji s SaS, Sturridge- Suarez, ktorí spolu strelili v sezóne už 49 gólov, im však dávam šance červíka idúceho na ryby.

City včera nezaváhali, Liverpool dnes musí. A že 1.4 na Reds je decentné číslo aj na vyšší vklad…?

 

Nezabudnite sledovať v Goodison Parku VIPku. Poviem Pam, nech Vám zamáva. Dočítania, priatelia:)

 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy