Sledujte nás

Analýzy

BAYERN MNÍCHOV – MANCHESTER UNITED … Liga majstrov

uuyuyuOptimista je človek, ktorý zodrúc svoje topánky na padrť povie, že sa konečne postavil na vlastné nohy. Jediná dnešná šanca Devils v Allianz Arene sa volá „drina na kref“ …

Favorizovaný Mníchov predviedol v manchesterskom Divadle snov sterilno-infertilný futbal, takmer 75%-né držanie lopty nedokázal kapitalizovať skrz často až futílnu, oči boliacu hyperkombináciu a keby pred Welbeckom zázračne a doslova nevyrástol svojho času Manuel Neuer, mohlo byť i horšie. Výsledok 1:1 hovorí veľa a nič, dnes sa hrá prakticky odznova.

Nežný diktátor Pep Guardiola sa netají skutočnosťou, že všetko okrem finále Ligy majstrov sa tím ala Bayern Mníchov ani nepokúša riešiť. Jeho mužstvu, ktoré dnes nastupuje bez suspendovaného Bastiana Schweinsteigera, Javi Martineza a zraneného Xherdana Shaqiriho, stačí na postup i remíza 0:0, na tú však, a nielen proti Manchestru United, hrajú len futbaloví kamikadze. Čakajme nekompromisný bavorský valec a vo vlastnej 16-ke i netradične vystavanú Moyesovu bytovku. Pri súčasnej forme Diablov, navyše bez Robina Van Persieho, Matu, Rafaela a najskôr i Fellainiho už len ostáva otázkou, koľko poschodovú.

_47546110_bayern_body_graphic

Kocky sú hodené, dnešný večer eliminuje skrz svetový futbal takmer všetky inak orientované aktivity. Verte a fandite svojim a nezabudnite, že zázrakom sa stáva všetko, čo milujete. A ak milujete futbal, nečakajte nič, iba tú magiku. Že zážitoček, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy