Sledujte nás

Analýzy

CHELSEA – PARIS SAINT-GERMAIN … Liga majstrov /utorok/

Chelsea David Luiz and Paris St Germain's Paulo Ferreira battle for the ball in the first half of their team's friendly soccer match at Yankee Stadium, the home of the New York Yankees baseball team, in New YorkParížsky výsledok 3:1 z prvého zápasu je pre PSG sľubný, no na juhozápade Londýna nemusí znamenať až tak veľa…

Zo 77-ich ligových duelov The Blues pod vedením Joseho Mourinha vyhrali títo doma na Stamford Bridge hneď 61, a či už v Premier League alebo v Lige majstrov, zložili tu veru trojkou i lepšie tímy akým je súčasný francúzsky zlepenec miliárd, dnes navyše nastúpivší bez zraneného Ibrahimovica. Mourinhovci herne netrpia na futbalovú genialitu, no ich domáca sila kombinuje kop koňa s kolikou šesťdesiatnika, to všetko napriek totálnej absencii efektívnych forwardov. Ba, Torres, či Eto´o s mužstvom dlhodobo chemicky reagujú iba ak výhradne a len sporadicky, bez ohľadu na akýkoľvek Portugalcom aplikovaný katalyzátor. Fakt, že Chelsea pustila svojho času z modrých radov Lukakua a Sturridgea pokladám za kabinetný manažérsky brept, nemajúci v Premier League obdoby. Bude tak Salah nakoniec ten Alah?

Ak ťaháte šťastenu za minisukňu a privyrábate si tipovaním, dnes prichádza onen „deň vylodenia v gemblerskej Normandii“. Jose Blues Band MUSÍ večer minimálne dvakrát skórovať, rozumej vyhrať, a nezainteresovaným bude pritom úplne jedno koľko. Jose vie, ako skrz svojich rozdielových hráčov Hazarda a Williana dávkovať trpezlivosť s explóziou, pričom jeho hlavnou úlohou bude zároveň deštruovať softwér PSG Cavani – Lavezzi.

Čoby mourinhovci aj vypadli, i jednogólová výhra The Blues vám pri prešumnom kurze 1.8 a slušnom vklade zarobí minimálne na týždenný benzín do roboty. Idem InPlay v 23.minúte za stavu 0:0. Ako vraví Branko v krčme pred poldeckom slivky – „ja nechcem, ja nemožem, ja mušim…“:)

Blue is the colour, football is the game !

int_140330_ESPN_FC_Extra_Blues_host_French_giants

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy