Sledujte nás

Analýzy

MFK Košice – Slovan Bratislava … predzápasové preview

68695Nad Čermeľským štadiónom sa schyľuje k búrke a verte či nie, bude to zápas ako remeň. Bodaj by nebol, keď sa stretnú odvekí rivali a finalisti Slovenského pohára MFK Košice a ŠK Slovan Bratislava. Tento súboj východu proti západu je vždy lákadlom pre divákov a takmer permanentne ponúka kvalitný futbal. Poďme si tento zápas trochu rozanalyzovať…

Začneme domácim celkom MFK Košice, ktorému vstup do jarnej časti vyšiel prekvapivo veľmi slušne, čo im zaručilo posun na momentálne piate miesto v tabuľke Corgoň ligy. Ich herný prejav je veľmi sympatický a sebavedomý.  Za zmienku stojí určite skvelá obrana a nepochybne brankár Darko Tofiloski, ktorý Košičanov podržal už v nejednej ťažkej chvíli. Ďalšími esami v rukáve MFK sú určite rýchlonohý Ján Novák či skvele hrajúci Jozef Šinglár a mladý Martin Bukata.

Belasí sú so šesťdesiatimi bodmi suverénnym lídrom tabuľky a toto vedúce postavenie dokazujú v každom zápase. Slovanisti držali víťaznú šnúru deviatich zápasov od 10.11.2013, avšak v poslednom kole našli svojho premožiteľa. Na veľké prekvapenie ich zdolal celok z Myjavy výsledkom 0:1, čo vyvolalo pomerne veľký rozruch. Túto prehru okomentoval tréner Slovana stručne a výstižne slovami : „Líder musí hrať inak.“

Medzi ich najväčšie osobnosti a žolíky patrí nepochybne Róbert Vittek či Igor Žofčák. Zápas bude už tradične zaujímavý pre Marka Milinkoviča, ktorý hrával práve za MFK Košice a v očiach fanúšikov je Judášom.

Nech už to dopadne ako chce, bude to derby ako sa patrí. Skvelá atmosféra je zaručená, keďže Košičania sa pokúšajú o prekonanie návštevy 6852 divákov, ktorá je doposiaľ tohtosezónnym ligovým rekordom. Ak máte možnosť prísť, tento zápas si rozhodne nenechajte ujsť. Dámy a páni, 19.4.2014, 15:00, košický Čermeľ.

Na záver však ako fanúšik Košíc musím povedať iba povestné.. JEDINE VSS!

Tip BROsport.sk: X

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy