Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 35.kolo /sobota/

wwwwwwwŠtvrť, juh ktorej je považovaný i vďaka takmer 300 tu počuteľným jazykom za etnicky vôbec najdiverzifikovanejšiu časť Európy, štvrť s najvyššou nezamestnanosťou v jednej z anglických metropol, v celej Veľkej Británii za posledných 30 rokov raj gangov, zločinnosti, povstaní a nepokoja. Londýn. Haringey. Tottenham…

 

TOTTENHAM – FULHAM

Na londýnsky drn s kohútom prichádza „posledný diktátor Európy“ Felix Magath a s ním jeho v lige topiaci sa Chalupári z neďalekej Craven Cottage. Magathova reputácia futbalového záchranára sa v Londýne akoby pomaly napĺňala, Fulham pod tvrdou rukou nemeckého Napoleóna získal v 8-ich zápasoch 10 bodov, pričom obom jeho predchodcom v kresle Cottagers, Rene Meulensteenovi a Martinovi Jolovi bolo na ten istý počet potrebných až 13 duelov. Fulham lape dych na 18.mieste tabuľky Premier League, každý bod v závere sezóny je milosrdenstvom, pomáhajúcim Chalupárom uniknúť zo zóny vypadnutia z ligy anglickej futbalovej veľmože. Dnes zrejmý underdog pri kurze 6.5.

Domáci Spurs pripomínajú ortuť v pradedkovom teplomeri, od odchodu Balea Kohútom zjavne prestala naplno zaberať prevodovka. Dnes bez zranených Roberta Soldada, Etienne Capouea, Jana Vertonghena, Kyle Walkera, Michaela Dawsona i Erika Lamelu, už ale s bývalým Chalupárom Mousa Dembelem, doliečivším si bok. Lennon, Eriksen, srdce a pľúca Spurs.

Štatistiky velia jasne proti Fulhamu, dnes to ale spokojne skúste s Magathom. 5 eur na Fulham, v prípade 0:1, 1:2, či červenej karty pre Tottenham ukončiť stávku a predať.

 

hazard-453331CHELSEA – SUNDERLAND

Keď Chelsea musí, zázraky idú nabok. Posledný Sunderland si upil na Etihad Stadium šťastia dosť, dnes naskôr schytá na Stamford Bridge veľkonočnú šibačku. Alebo ako vraví Števo K., ibaže by nie.

Tipujem 2:1

Počkal by som do 23.minúty, pri 0:0 /?/ penda na Blues. Pri 0:1 dve pendy.

Užívajte Veľkonočné sviatky a nezabudnite pomôcť skrášľovať smetiská. Odhoďte vždy niečo pekné.

Dočítania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy