Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 36.kolo /sobota/

Manchester City v Southampton - Premier LeagueVzťah s prehnane náruživou ženou je dlhodobo nemožný – vás to rýchlo prestane baviť, jej ešte rýchlejšie stačiť. S futbalom je to jednoduchšie. Tam je to až kým vás smrť nerozdelí… 

SOUTHAMPTON – EVERTON

Na juhu Anglicka v grófstve Hampshire bude na tráve St.Mary´s Stadium v Southamptone okrem už pár týždňov zraneného forwarda domácich Jaya Rodrigueza chýbať aj útočník hostí Kevin Mirallas /triesla/, čo je vzhľadom na nepopierateľnú genialitu mladého Belgičana strata porovnateľná s tou, akú zažíva napríklad Chelsea hrajúca bez Edena Hazarda. Odčítajte z evertonských obranných šíkov i jej centra Sylvaina Distina /svalové zranenie/, a dnešné víťazstvo mierne favorizovaných The Toffees /kurz 2.5/ v dôležitom boji o 4.miesto tabuľky najvyššej futbalovej divízie v Anglicku bude všetkým iba nie jasnou záležitosťou. Obe mužstvá propagujú famózny futbal, vypnite Desmod, odložte plyšáka, zasyčte plechovicu.

Everton vo vzájomných dueloch neprehral osem posledných ligových, dnes si štatistiky najskôr pýtajú deviaty. Proti Svätcom doma ale radšej nevsádzajte. Už len z dlhodobo overenej zásady. Značka Lambert.

Skúsim 2:2

 

uuyuyuMANCHESTER UNITED – NORWICH

O manchesterských Devils /7.miesto tabuľky/ dnes už len ťažko napíšete niečo, čo sa ešte vo svete v posledných mesiacoch nenapísalo, ešte ťažšie bude predvídať, čo sa o „Moyeless lads“ po dnešku napíše. Zatiaľ čo Norwichu na 17.mieste rebríčka Premier League ide na Old Trafford o holé prežitie v lige, Manchestru United pod dočasným vedením Ryana Giggsa už iba o povestnú klišéovitú prestíž. Ďalší z nevyspytateľných stretov, o to viac, že Diabli nastúpia po prvýkrát oslobodení z okov Davida Moyesa. Urvaní z nich by mali Kanáriky z Carrow Road upiecť v kotle Theater of Dreams natvrdo a aj s perím.

Skúsim 2:1, Rooney

 

Jermaine-Defoe-and-Robert-Huth-Tottenham-vs-S_2877236STOKE – TOTTENHAM

Vytuningovaní Hrnčiari Marka Hughsa pôsobia zjavne futbalovejšie ako nedávni vrhači lôpt Toniho Pulisa, Potters budú ale stále Potters, presne ako to kričia ich futbaloverní – My sme Stoke, ale nám to nevadí. Desiate miesto tabuľky, Shawcrossov bager v obrane a stojaté ligové vody, v ktorých múti hladinu hlavne Dlhý, Široký a Bystrozraký – Crouch, Walters, Odemwingie. Dnes pri kurze 3.3.

Tottenham stratil po odchode Balea šmrnc, gľanc i rýdze zlato v žile, spadol v tabuľke za Arsenal i Everton a celkovo sa premenil na nepozerateľný tím. Nemusí hneď každý súhlasiť, dnes ale na Britannia Stadium ťažko hodí Kohút trojku. Ak áno, skúste pri 2.3.

 

A viete, ako je to so vzťahmi. Sú ako chrupavky v kolene. Keď nefungujú, ochromujú…

Dočítania, amigos.

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy