Sledujte nás

Futbal

BRAZÍLIA – CHORVÁTSKO … MS 2014

dddJe tu moment, ktorý sme poniektorí očakávali netrpezlivejšie ako boľševici šlehu z Aurory. A klasik sa nemýlil – všetko sa splní tým, čo čakajú.

Neradno preháňať, no zachytiť výpad márnomyseľnej, namlsanej a celonárodným tlakom trochu vystresovanej brazílskej barakudy bude dnes v Arena de Sao Paulo pre v poslednom čase nie úplne presvedčivých Chorvátov na prisilnú rybársku sieť. V boxerskom slangu to vidia experti na rýchlych pár úderov Scholariho ekipy, pričom už ten tretí Kovacovi jadranci najskôr neustoja. Pri kurze 1.3.

Nemenovaná svetová stávková agentúra odhaduje 70% výsledkov zápasov na brazílskom Mundiale 2014 v základných skupinách na rovných 1:1, ak veríte, že Modricovci ukopú proti Hulkovcom podobnú plichtu, položte euro pri kurze 11.

Zisk je vždy odmenou za riziko, pričom jeho mieru si volíme sami. Čokoládkové Seleção vyhralo posledných 9 duelov, skórujúc 30-krát, inkasujúc 15-krát menej, na domácej pôde neprehrajúc 37 zápasov, naposledy proti Paraguayu v r. 2002. Babka by už len hlesla ako kedysi pri zabíjačke na Zborovskom dvore – „Kuľa moc praše zabic“.

Hulk, Fred, Neymar, Marcelo. I preto hneď na úvod za sto, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal