Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 13.jún

eeeVčerajšia stovečka na Brazzu dopadla ako dopadla, pri tvrdšej pálke na favorita si treba každopádne veriť ešte viac ako Cibulková. Pred mikrofónom.

MEXIKO – KAMERUN
V Arena das Dunas v Natale bude sombrérom z Mexika chýbať v úvode ich hlavný „Mariachi“ Javier Hernandez, ktorý nestrelil gól už v 9-ich dueloch a kouč Miguel Herrera ho pošle na drn až keď Eto´o, ktorého okrem staroby trápi už skoro všetko, vyrobí prvý gól. Dvojica sa v histórii stretla iba raz, bolo to v roku 1933, preto sa nebudem vŕtať v predminulom futbalovom čase, ktorému aj tak rozumie len Marcel a Merčiak.

Kamerun je nasrdený ešte z lietadla a smrdí prekvapením len o kus viac ako nevyspytateľný zápas tutovkovou remízou. Pokiaľ samozrejme Giovani dos Santos nekopne inak.

ŠPANIELSKO – HOLANDSKO
Jednoznačne prvá ozajstná americká puma Mundialu 2014 vybehne na pľac v Arena Fonte Nova v Salvadore, napriek ťažkým futbalovým kalibrom by ma ale neprekvapil až prehnane sofistikovaný futbal tímov pripomínajúcich Rážove psy, čo sa odjakživa snažili brániť útokom. Rozhodne Robbenov esprit a slepý odraz od Torresových trenclov.
1:1 s držaním lopty 62:38 pre Iberov. Na mape doprava.

CHILE – AUSTRÁLIA
Doma v Bardejove akurát spadnem do REM keď v Arena Pantanal v Cuiaba začne Čile mlátiť chlapcov od veľkého koralového útesu. A kým i kurz 10 na opačnonožcov spadne ráno do histórie, vy máte zarobené na ďalšie pyžamko. Tých vraj nikdy nie je dosť.

 

Dostávkovania zajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy