Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 14.jún

England-v-Poland-FIFA-2014-World-Cup-QualifierJuntos num só ritmo – Spoločne v jednom rytme. Blatter v kombinácii s FIFA mi už vadia ako ekscelácke tabuľky, slogan MS 2014 jeho manažmentu však vyšiel vskutku majestátne.

KOLUMBIA – GRÉCKO

Hej. Grécky futbal absolútne nikoho nezaujíma, dámy môže akurát tak Georgios Samaras, ktorý ale inak za GrcK.O už taktiež netrafil v jeho posledných 16-ich dueloch ani džurku.

Los Cafeteros (pestovatelia kávy) stratili pred Mundialom Radamela Falcaa, Edwina Valenciu, Luisa Perea i Aldo Ramireza, určite však nie chuť zlámať nielen v Únii lenivým Helénom hnáty. Na otvorenú fraktúru to nebude, ale kuaže mohlo by.

URUGUAY – KOSTARIKA

Koleno talizmanického Suareza vymastil skalpel najvyvolenejších do samej perfekcie, na Estadio Castelao vo Fortaleza zroluje Forlan a spol chlapcov z „Rich Coast“ jak mama koberce na Veľkú noc.

V zostave Le Celeste zamerajte bdelosť na Edinsona Cavaniho. S takými nohami mal muchacho kopať ligu už dávno a úplne inde kde ju v súčasnosti kope.

ANGLICKO – TALIANSKO

Trávu v Arena da Amazonia v Manaus už brazílska čata sprejerov prefúkla nazeleno, po polčase si ani nevšimnete či budú mať borci trenky od chlorofylu alebo priamo z plechovice. V dvojmiliónovom meste severu Brazílie sa nielen Angličania kúpu v pote premiešanom prachom hotelových izieb, brudom z toalety a spárou rumovísk okolitých stavenísk. Výkop šlágra, toť vykúpenie pre oboch.

Levy bez Alexa Oxlade-Chamberlaina, Makaróni s Mariom. Zatiaľ.

 

Buffon, Starý DŽ a remízka strihnutá na havla. Dostávkovania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy