Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 16.jún

pppUruguay s futbalovým hospicom v zostave ide do čela tímov, čo výrazne zbíjali tipérske kontá. Nevermore, zajedoval by Poe.

ARGENTÍNA – BOSNA HERCEGOVINA

Higuain, Messi, Aguero, ofenzívny „tactical“ 4-3-3, Rio de Janeiro a bájny Estadio do Maracana. Skúste ponúknuť večer iný program a dostanete naň zaručene a iba blahoslavených chudobných futbalom. Bosna je jediným debutantom na Mundiale 2014 a pri počte jej obyvateľov 3.8 mio to dnes bude v 96-tisícovej futbalovej katedrále o novodobom biblickom Dávidovi a Goliášovi. Šponujte preto prak, i keď radno veriť, že džekovci budú hrať oveľa férovejšie, ako malý pastier oviec k Starom zákone.

NEMECKO – PORTUGALSKO

Všadeprítomná kopa písmen o odvekých rivaloch a miliónoch štatistík baví ako Labute na vranovskom jarmoku, jedinou večnosťou je prítomnosť. Lenin, Titanik, Messiho forma i hnáty CR7, všetko dočasu, v Arena Fonte Nova v Salvadore chceme spatriť, aké woodoo vyslali portugalskí terapeuti na Cristianovu ľavokolennú tendinitídu. Ostáva každopádne pravačka, a ňou môže Narcis z Realu v drese Portugalska gólovo penetrovať línie súpera už 50-ty krát v repre. Joachim Lowovci ale nie sú Írsko, tí čo žijú v tom, že taký Ozil už dožil by po polnoci mohli nečakane ožiť.

IRÁN – NIGÉRIA

Pre väčšinu európskych fanúšikov súboj doslovných /a bez urážky/ exotov, kde ide pomaly o všetko, keďže oboch v ďalšom priebehu šampionátu zvalí tak Argentína, ako i Bosna-Hercegovina. Iránci jednoznačne vedú tabuľku underdogov Mundialu 2014, nigérijský Super Eagle Victor Moses dnes ukáže peržanom cestu domov, presne ako kedysi jeho menovec chrabrému kmeňu Hebrejov. Ostane dúfať, že to dajú za menej ako 40 rokov.

GHANA – USA

V Amerike 92% ľudí nevie, kde je Ghana a zvyšných 93 že sa čosi väčšie pod Cristom Redentorom v Riu kope. Klinsmann je Nemec, preto vyhrá Afrika.

 

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
1 komentár

1 komentár

  1. marky

    16. júna 2014 at 10:18

    … krasota, paradzina :-). A Messi im to uz natrel 🙂

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy