Sledujte nás

Futbal

Wilfried Bony

Wilfried BonyFutbalový reprezentant Pobrežia Slonoviny Wilfried Bony vyhlásil, že hrať za svoju rodnú krajinu na šampionáte v Brazílii je preňho viac než sen.

Nevídaný strelec, ktorý v drese Swansea City skóroval do siete súperov sedemnásťkrát v 34 zápasoch minulosezónnej Premier League, už vzbudil záujem aj v Liverpoole. Afričan verí, že si streleckú formu udrží aj v Brazílii.

„Hrať svetový šampionát – najväčší športový turnaj na svete – to je obrovský moment pre moju krajinu,“ hrdo vyhlásil na oficiálnej klubovej stránke Swansea City a poznamenal, že šance na postup zo skupiny sú úplne vyrovnané. „Sloni“ sa predstavili v C-skupine v zápase s Japoncami a čaká ich ešte Kolumbia a Grécko.

„Hociktorý tím môže vyhrať, ale aj skončiť posledný. Dôležitý je prvý zápas proti Japonsku. Ak zvíťazíme, máme šancu postúpiť. Spolu ako tím dokážeme všetko,“ uzavrel bývalý hráč pražskej Sparty. Po nedeľňajšom zápase si na svoje konto pripísal prvý, veľmi dôležitý vyrovnávajúci gól.

Reprezentant Pobrežia Slonoviny Bony Wilfried urobil naozaj raketovú kariéru. Ešte pred pár rokmi žiaril v Sparte Praha, odkiaľ prestúpil do holandského Vitesse Arnhem. Keďže dobre stavaný 25-ročný strelec dával všade jeden gól za druhým, netrvalo dlho a všimlo si ho vedenie anglickej Swansea. Bol z toho pre klub rekordný prestup a zmluva na štyri roky.

Wilfried je futbalová ozdoba, hrajko, silák, technik, makenýn . Jeden z mála futbalistov, ktorí hrajú geniálne aj bez lopty. Všimnite si nabudúce!

Autor: Janette

 bony123

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal