Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 18.jún

hiilkubad.com_1Fúha, videli ste páni Portugalsko? Keď veru Nemci naposledy dačo prehrali, tak druhú svetovú. Aj to len vinou rozhodcu.

AUSTRÁLIA – HOLANDSKO

Oranjes znemožnili Španielov ako bradatá teta naposledy Eurovíziu, prečo dokáže Robben v tridsiatke a v 88.minúte duelu urobiť bolťácke šprinty, to je teda na výskum, bratia a sestry. AK existuje iba v učebniciach pod titulkom Podmienkových viet, každopádne AK Persiovci zopakujú výkon z ich prvého zápasu, šance ozíkov na Estadio Beira-Ri v Porto Alegre ostanú na pohľad ako Kidmanovej dekolt spred 2 mesiacov. Sorry, mates.

ŠPANIELSKO – ČILE

Keď videl barcelonský fanda v prvom dueli proti Holandsku Iniestu v bielom drese, podozrením šípil zradu. Iberská „tiki kaka“ obhajcu titulu mohla proti Tulipánom poľahky schytať i osmičku, dnes hrá v Riu na Maracane jednoznačný vabank. Veríme Európe, čili však štípu ešte aj na toalete, nieto na tráve.

KAMERUN – CHORVÁTSKO

Prvý zápas tejto dvojky v histórii futbalu vôbec bude v Arena Amazonia v Manause najskôr bez zraneného Samuela Eto’a, zato na druhej strane už s forwardom Mandzukicom. Nemôže nedať. A Niko Kovac nemôže prehrať dva duely za sebou.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy