Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 23.jún

neymar„Neviem, čo ma žerie viac. Manžel, futbal, alebo obaja naraz. A už nech ten bordel konečne skončí a nech vyhrá ten Honolulu“. Kolegyňkin frk spoza stola a mišohudákovo že Yeee !

KAMERUN – BRAZÍLIA

Detinské, ale nič neprajem Brazílcom na Estadio Nacional v hlavnom meste krajiny viac, ako dobrú futbalovú kefu od outsidera. „Nezaujíma nás pekný futbal, zaujíma nás titul“ je defraudáciou podstaty futbalu ako takého, presne tak ako pozabudnutie na skutočnosť, že dlhodobé škaredé víťazstvá patria výhradne lúzrom. Mimochodom, KTO je preboha Fred?

CHORVÁTSKO – MEXIKO

V Arena Pernambuco v Recife ťažký dvojboj. Chorváti porazení brazílskou fraškou zdemolovali následne Kamerun 4:0, odstreliť dnes Mexičanom sombréro bude ale iný orech. Borci okolo gólmana zázračníka Guillerma Ochou majú v tabuľke o bod viac, Chorvátsko musí ísť na kref. A na víťazstvo.

AUSTRÁLIA – ŠPANIELSKO

Španielsko nemá čo stratiť, lebo už stratilo všetko a keď prehráte bitku o holý život, je vlastne zázrak, že sa ešte smiete vôbec vrátiť domov. Tiki taka nefunguje, s Torresom či Costom už vôbec nie, dnes ale opäť a tvrdohlavo skúsim nedať opačnonožcom žiadnu šancu.

HOLANDSKO – ČILE

Remízka v Arena de Sao Paulo vyšitá jak krížik na paname z materskej škôlky, postupujeme obaja, načo drať bosú skurku. Ak nastúpi, Van Persil čo to vyperie.

Dočítania, amigos!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy