Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 29.jún

aaaaMužstvo, ktoré nedá 3 penalty z piatich, nemá nárok ísť ďalej ani v žiackom turnaji. Isté ale zároveň je, že mužstvo, ktoré hrá ako Brazília, nemá nárok byť majstrom sveta.

HOLANDSKO – MEXIKO

Vo Fortaleze sa do pomarančového záhonu vracia najkrajší tulipán pán Robin van Persie, ktorý s tým menej pekným, no o to viac trvanlivým má dnes poslať mexických Hombres domov hore na sever. Arjen Robben je na absolútnom vrchole svojej kariéry, v sezóne nebol vážne zranený /čo je na futbalistu, ktorý má kartu okrem gynekológie asi všade ozaj nevšednosť/, ak mu vydrží forma okutá drzým sebavedomím ešte pár dní, môžu ísť Oranjes bars ďaleko .

Mexiko patrí k trom tímom, ktoré inkasovali v skupine iba jediný gól /Belgicko, Kostarika/, podceniť preto borcov spod Popocatépetla by bolo ako veriť, že vás uhryzne skôr žralok ako Luiz. Neprekvapila by remíza a rozhodnutie vo vypranom van Persile…

KOSTARIKA – GRÉCKO

Kurz na Kostariku ako majstra sveta bol pred Mundialom 2014 rovných tisíc, dnes je to niečo okolo 70. Blahoslavení, čo verili a vsadili. Keď stojíte proti Grécku, neveríte ani tráve pod štopérom, dnes to v Recife znova rozhodnú iba ak bohovia na Olympe. Ak nejakí sú, vezmú svojich ubožiakisov domov.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy