Sledujte nás

Analýzy

WORLD CUP 2014, 1.júl

sakNiekto verí v Boha, niekto Bohu a niekto ani bohovi. Že ale pri brazílskych penaltách naposledy spínal ruky i sám Cristo Redentor na kopčeku Corcovado, na to si spokojne čuchnite chlórkyan.

ARGENTÍNA – ŠVAJČIARSKO

Podľa futbalových analytikov ide Messiho biologický stroj napriek všetkým jeho doterajším parádam na Mundiale 2014 stále iba na 3 valce, kto sledoval argentínsku bedač v súboji s Iránom by povedal, že taký Zabaleta ak vôbec štartol, tak maximálne dva. Neúčasť Aguera v atraktívnom strete s Helvétmi môže dnes v Sao Paule dávať Európe údajne liché šance, uvidíme, čo na 86% svetových tipov proti bielemu krížu 22-ročný génius Xherdan Shaqiri. Vsadiť na remízu sa nateraz každopádne zdá byť viac ako slušnou odvahou.

BELGICKO – USA

qqqBelgicko napriek jasnému postupu zo skupiny furt pol metra za očakávaniami, ak ste stavili 12.júna ako na majstra sveta práve na wilmotsovcov, dnes ste so svojím ziskom zo stávky vďaka kurzu stále presne na nule. Lukaku rozkopáva viac plasty ako defenzívu rivalov, často viac než zdvojovaný Eden Hazard je už dávnejšie príliš dobrý nato, aby to mal na drne ľahké. Dnes v Salvadore písmeno M. Mertens – Mirallas – MASTERPIECE. Pokiaľ nepovie Jurgen inak, natírlich.

Dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy