Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 1.kolo /sobota/

Robin van Persie - Brosport.skI keď na dobrý futbal sú potrební vždy dvaja, v najvyššej anglickej divízii ich nájdete hneď dvadsať. Vitajte v novom ročníku futbalovej ligy líg, priatelia!

MANCHESTER UNITED – SWANSEA

O renesancii Devils a van Gaalovej revolúcii na Old Trafford tu nedávno písali články „Mr.One Gaal“ a „Nederland United“, dnes je vypredané manchesterské Divadlo snov pripravené na prvý diabolský koncert nadupaného futbalového kalibru moderny, základného elementu holandskej perestrojky United. Namlsaný Rooney, premenený Young, znovuzrodený Fletcher, jedenástkový Januzaj a podľa slov Paula Scholesa šialený génius van Gaal. Vyberajte.

Labute z Walesu sú v štádiu tranzitu, pri naplno spustenom valci Red Devils by dnes po väčšinu duelu mali pripomínať Serenu po piatom poldecku. Vsádzajte na Wayna.

Adel Taarabt - Brosport.skQPR – HULL CITY

Keď fajnšmekrovi niekto v minulom ročníku Premier League chýbal, tak určite Harry Redknapp a jeho tiky futbalového génia. Jazdci vyhrali v Championship /“2.anglická liga“/ v minulej sezóne síce iba sedem z posledných 19-ich duelov, na Loftus Road dokázal ale rodený Londýnčan v trénerskom kresle Rangers dotiahnuť Ria Ferdinanda, ktorý by mal tužiť obranu pruhovaných s Stevenom Caulkerom a Mauricio Islom. Naše esá Taarabt, Wright-Phillips a Remy.

V Premier League sa Londýnčania s v poslednom čase trápiacim sa Hullom nikdy nestretli, dôležitejšie ale ako dnes súpera poznať je ho poraziť. Skúsime tesnú prehru Tigrov.

Alex Oxlade Chamberlain - Brosport.skARSENAL – CRYSTAL PALACE

Majstri sveta Lukas Podolski, Mesut Ozil a Per Mertesacker budú doma na Emirates odpočívať, napriek tomu dnes podvečer kopeme pod Big Benom duel, kde Arsenal nemá nárok kusnúť hlinu. Orly z Crystal Palace môžu byť po nečakanom a senzačnom odchode kouča Toniho Pulisa v mentálnom spazme, Gunners majú excelentnú šancu rozbiť ligový kryštálový výklad Eagles po štvrtý raz v rade. Zapedesiat.

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a dočítania, amigos !

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy