Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 1.kolo /nedeľa/

Daniel Sturridge - Brosport.skSofokles tvrdil, že najšťastnejším údelom človeka je nebyť. Chcem veriť, že keby sa takých 500 rokov pred Kristom kopala Premier League, určite by grécky tragik nepadol do podobného fatalizmu. Ibaže filozof vedel, ako dopadne včera Gaalov United.

LIVERPOOL – SOUTHAMPTON

Na liverpoolsky drn Anfield Road prichádza práve domácimi Reds pred pár dňami vybrakovaný Southampton aj s novým trénerom Ronaldom Koemanom, a duel môžeme spokojne nazvať peckou kola. Proti nedávno vlastnému klubu nastúpia na svoj debut za Reds Dejan Lovren a Rickie Lambert, na virtuóza Adama Lallanu si ešte musíme počkať. So Suarezom odišlo Liverpoolu 31 gólov za sezónu a s nimi i podvedomý strach ktoréhokoľvek súpera už len z toho, že hryzko bol vôbec na pľaci. Misia Reds je nakopnúť Sturridgea tak, aby Uruguajca nahradil. Na to Daniel isto má.

Gerrardovci zvykli byť doma presvedčiví, pokiaľ vám teda po onom kikse na Old Trafford ostal groš, vsádzajte na tím, ktorý dal v minulej sezóne Premier League toľko gólov z protiútoku, ako nik. Zn:Sturridge Daniel.

Yaya Toure - Brosport.skNEWCASTLE – MAN CITY

Za domácich Magpies môžu v St.James Parku prvýkrát predviesť svoj kumšt Daryl Janmaat, Remy Cabella, Emmanuel Riviere a Jack Colback, proti Man City bez Alvara Negreda a pravdepodobne i Sergia Aguera vidím šance napriek kurzu jasne favorizujúcemu hostí slušne vyrovnané. City posledných 15 duelov proti Strakám neprehrali, kurz 5.2 na víťazstvo domácich je pre tých, čo ešte nevedia, že jediné miesto kde je syr zadarmo je pasca na myši.

Futbal je ako život, je iba loptou v rukách šance. Neváhajte skúsiť dnes tie svoje a šumnú nedeľu, amigos!

 

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy