Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 2.kolo /sobota/

Minimálne tri veci sú po úvodnom kole futbalovej špičky za La Manche jasné. V príprave vybudované sebavedomie Devils spadlo podľa Van Gaala ako dedkovi v predkolení kalcium, proti Svätcom skórujú iba svätci – St.Erling, St.Urridge, a jediné miesto, kde nájdete syr zadarmo je predsa len v tej spomínanej pasci na myši …

CHELSEA – LEICESTER

Mourinho bez mihnutej brvy zvalil v prvom kole Burnley, presne podľa slov uja Lešického, že veľký pes malého zbije kedy chce. Sila The Blues pri štandardkách hlavne vo vzduchu je doslova strašná, brániť naraz Ivanovica, Terryho, Cahilla, Matica a Costu bolo a bude nielen pre nováčika z Lancashire ťažšie ako prefackať v Gaze Hamaz. Strata Arsenalu a Barcelony sa v prípade Fabregasa začína javiť ako jasný plus borcov zo Stamford Bridge, v kompozícii s Hazardom, Schurrlem a Costom bude Cescova genialita pre súpera často letálna. „Costa cost a lot“, dnes vsádzajte práve naň.

Leicester hrýzol v minulom kole na domácom drne jak tesiláky na detskej omši, jeho remíza s Evertonom bola určite sľubným štartom do nových zajtrajškov. Na /juho/západe Londýna však nič nového, skurky Líšok z Leicestru skončia v pravom rohu luxusného výkladu na Oxford Street. Foxes for Sale.

Skúsim 4:1, Costa 3, Hazard

Bony - Brosport.skSWANSEA – BURNLEY

Že bude Swansea poväčšinu zápasu proti Manchestru United pripomínať Serenu po piatom poldecku, zato Labutiam z minulého zamyslenia hlboké ospravedlnenie. Ak doma zopakujú zverenci Garryho Monka výkon z Old Trafford /výhra 1:2/, Burnley znova okúsi, že na kolenách vyzerá všetko ináč. Pri kurze 1.69 spokojne vynechajte i sobotnú erotiku.

Skúsim 3:1, Bony

Cazorla - Brosport.skEVERTON – ARSENAL

Na Goodison Park tiahnu Delostrelci z Londýna už aj s nemeckou palebnou silou majstrov sveta Per Mertesackera, Mesuta Ozila a Lukasa Podolskho, pokiaľ teda Gunners v 1.kole na Emirates tak trocha futbalovo vajatali, dnes by som ich trieštivý kanón v Liverpoole nepodceňoval. Everton stratil v zranenom Rossovi Barkleym ďaleko viac ako Arsenal v stále bledšom Mikelovi Artetovi, výsledok dnešného stretu ťažkých kubatúr navyše rôzne tipujú i najväčší ostrovní experti.

Skúsime šalamúnske – Everton neprehrá, Arsenal nevyhrá, každopádne na duel nevsádzajte.

A hlavne vždy tak, aby vám futbal viac dával, ako bral. Dočítania zajtra, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy