Sledujte nás

Tenis

Nišikori – Čilić, finále Grand Slamu

Je jasné, že po pondelkovom mužskom finálovom dueli posledného Grand Slamu sezóny bude na zoznam turnajových výhercov pripísané úplne nové meno.

Čilić, ako aj Nišikori vo finálovom zápase nemajú čo stratiť. Kei Nišikori je historicky prvým Japoncom zúčastňujúcim sa finále Grand Slamu, na ceste doň vyradil svetovú jednotku Djokoviča, ale aj Wawrinku či Raoniča. Ako súper sa mu postaví na opačný koniec kurtu práve Čilič, rodák z Bosny a Hercegoviny, ktorý v sobotu odohral svoj zápas snov proti Federerovi.

,,Myslím si, že som predviedol svoj najlepší zápas v kariére,“ komentoval svoj víkendový výkon Balkánec. Ten počas celého turnaja pôsobí borec sebavedomým dojmom a môže si vylepšiť svoju negatívnu štatistiku proti Nišikorimu – päť prehier na konte, Čilić vyhral iba dvakrát.

Ani jeden z hráčov nemá skúsenosť s grandslamovým finále, no tenis aký predvádzajú v tomto turnaji im právom zabezpečil premiérovú vstupenku.

Bude to prvýkrát za posledných deväť rokov, čo vo finále mužov nebude hrať ani jeden z najlepšej štvorice rebríčka ATP. Osobne som na tento zápas poriadne zvedavý, bookmakeri favorizujú hráča z krajiny vychádzajúceho slnka. 

Dvihnite ale ruku tí, čo sa odvážite s istotou tipnúť víťaza…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Tenis